کد خبر: 953438
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸
راوی ۸ سال دفاع مقدس:
برادران باکری با خدا معامله کردند راوی دفاع مقدس گفت: علی باکری در درگیری با ساواک شهید شد و قبری نداشت یا بردارش حمید سینه‌به‌سینه رژیم بعثی ایستاد و جنازه او در پل شیطان ماند، مهدی باکری فرمانده لشکر ایستادگی کرد و هنگامی‌که بدنش در قایق بود مورد شلیک موشک قرار گرفت، این سه برادر باخدا معامله کردند.

 به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، به گزارش روابط عمومی واحد مبارکه-مجلسی، حسین کاجی در حاشیه یادواره شهدای دانشجوی شهرستان مبارکه بابیان این که تمامی شهیدان ازجمله شهیدان انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم و مرزبانان همگی عاشق امام خمینی (ره) بودند، اظهار کرد: امام خمینی (ره) هنگامی‌که رهبر جمهوری اسلامی ایران شد در یک‌خانه استیجاری کوچک زندگی می‌کرد و در همان خانه از دنیا رفت.

راوی دفاع مقدس بابیان اینکه جوانان باید بعد از چهل سال امام را بشناسند، افزود: امام 6 سالگی وارد مکتب شد و در همان سال بوستان و گلستان را حفظ کرد و در سن 7 سالگی زبان فرانسه آموخت و حافظ کل قرآن شد.

وی با بابیان این که امام توانایی‌های ورزشی و علمی از کودکی داشت، اظهار داشت: امام از پول خود برای حوزه علمیه خرج می‌کرد و هنگامی‌که شهدا امام خمینی (ع) را شناختند خود را به آب‌وآتش زدند.

کاجی با اشاره به آثار هنری امام خمینی (ره)، گفت: امام اولین اثر هنری که نقاشی کرد جریان به توپ بستن مجلس بود که در شهر خمین و آبادی‌ها دست‌به‌دست شد.

راوی دفاع مقدس با  اشاره به خاطرات شهید حسین خرازی، گفت: شهید خرازی در تمامی سخنرانی‌ها می‌گفت امام را بشناسید و  وقتی به فرماندهان دروان دفاع مقدس نگاه می‌کنیم می‌بینیم که یک هیچ اموالی نداشتند.

وی بابیان این که شهیدان باکری سه برادری مهندس بودند، افزود: علی باکری در درگیری با ساواک شهید شد و قبری نداشت یا بردارش حمید سینه‌ به‌ سینه رژیم بعثی ایستاد و جنازه او در پل شیطان ماند، مهدی باکری فرمانده لشکر نیز ایستادگی کرد و هنگامی‌که بدنش در قایق بود مورد شلیک موشک قرار گرفت، این سه برادر باخدا معامله کردند.

کاجی با اشاره به خاطراتی که برای مادران شهید اتفاق می‌افتد، گفت: در سفری که به دشت آزادگان داشته‌ام دیدم مادر شهیدی به انگشتری در قاب خیره شده است، علت را که جویا شدم گفت سال پیش وقتی روز مادر بود پسرم نبود که به من تبریک بگوید، در حال خود بودم حس کردم پسرم مرا در آغوش گرفته و انگشتری در دستم انداخته همان‌جا بود که فهمیدم شهدا ما را می‌بیند و پیش ما هستند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس بابیان اینکه پشتیبان این مملکت شهدا هستند که ما را می‌بینند، افزود: در محور مقاومت فردی را دیدم با پیشانی‌بند یا علی و به من گفت وقتی شهید شدم مرا با همین پیشانی‌بند دفن کنید.

وی بابیان اینکه آوازه شهدای ما در تمام دنیا پیچیده است، گفت: این شهدا گام اول انقلاب را برداشتند و شما جوانان باید گام دوم انقلاب را بردارید و به پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران کمک کنید.

یادواره شهدا محفلی برای بازتولید فرهنگ ایثار و شهادت مخصوص جوانان

در ادامه این نشست محمد گلناری بابیان این که شهدا به مجلس و یادواره‌ها احتیاج ندارد، افزود: شهدا به یادواره احتیاج ندارد و نخواهند داشت این ما هستیم که با غفلت و مشغله‌های کاری از شهدا فاصله گرفته‌ایم و به چنین یادواره‌های احتیاج داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه-مجلسی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، گفت: شهدا بردی بزرگ کردند و برنده معامله باخدا شدند تا جان خود را فدا کنند و جاودانه باشند.

وی با اشاره به مجالس و یادواره‌های شهدایی که در سطح کشور برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: چنین مجالسی که برای شهدا اجرا می‌شود بالاترین خوبی که دارد محفلی برای بازتولید فرهنگ ایثار و شهادت مخصوص جوانان است.

گلناری ادامه داد: این شهدایی که عکس‌هایشان زینت‌بخش محفل‌ها و مجالس است، آرزوهایی برای خود داشته‌اند، ولی تمام این وابستگی‌ها را رها کردند و برای دفاع از ملت خود جان خود را دادند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه –مجلسی گفت: خدمت دوستان بسیجی بگوییم که اگر عشق شهادت دارید این جمله را هیچ‌گاه فراموش نکنید  اگر آه تو از جنس نیاز است در باغ شهادت باز، باز است

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۳
0
3
سلام بر همه شهید ا ن عزیز روحشان شاد و یادشان گرامی باد زنده باد ایران
رضاساعدی
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
3
شرمنده شهداییم وبس ⚘⚘⚘
مهدیس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
1
2
سلام بر شهدا که راهشان را ادامه میدهیم .
ناشناس
|
United States of America
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
0
0
چرا هر وقت اسم شهدا میاد چشام پر از اشک میشه
وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۱
0
0
درون این جریان چه حکمتی هست که دو برادر بدون جنازه ماندند. درود و یادشان تا ابد گرامی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار