کد خبر: 953238
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۳
آغاز دوازدهمین پویش مطالعاتی «روشنا» با رمان «ادواردو» «افتتاحیه دوازدهمین دوره پویش مطالعاتی روشنا» با محوریت رمان «ادواردو» نوشته بهزاد دانشگر با حضور نویسنده محمدحسن قدیری ابیانه، خانم کاملیا بانوی تازه‌مسلمان‌شده از برزیل و محمد عرب خواننده تواب مقیم امریکا برپا شد.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: بهزاد دانشگر در ابتدای این نشست ضمن معرفی دوباره کتاب «ادواردو»، گفت: قرار است شرح زندگی محمد عرب که پیش از این در برنامه تلویزیونی «ماه عسل» نیز معرفی شده، در قالب کتاب روایت کنم. همچنین خانم کاملیا، بانوی تازه‌مسلمان‌شده از برزیل که در این نشست حضور یافته بود، گفت: برای من که جزو طلاب خارجی هستم و قبل‌تر مسیحی بوده‌ام و مسلمان شده‌ام، خواندن آثاری مثل «ادواردو» و دانستن زندگی شخصیت‌های بزرگی مثل این فرد قوت قلبی است. وی درباره مسلمان شدن خود نیز گفت: من در خانواده‌ای مسیحی بزرگ و در ۱۸ سالگی مسلمان شدم. قبل از مسلمان شدن سؤالات بسیاری داشتم که کلیسا قدرت پاسخگویی به آنان را نداشت. وی افزود: من شبهات آنان را قبول نمی‌کردم تا اینکه خواندن کتابی درباره اسلام و آشنایی با سوره اخلاص درباره وحدانیت خداوند، مرا سوق داد به اینکه جواب سؤالاتم را بگیرم. وقتی هم با داستان امام حسین (ع) آشنا شدم، همه چیز را در کشورم و البته با رضایت خانواده‌ام که مذهبی هم بودند، رها کردم و به ایران آمدم. این بانوی مسلمان‌شده گفت: امیدوارم روزی به کشور خودم برگردم و سراغ تبلیغ دین بروم. «ادواردو» برای ما یک الگوی بزرگ است. چطور فردی در کشوری غیرمسلمان می‌تواند با دیدن قرآن در کتابخانه‌ای، اینقدر مجذوبش شود که همه چیز را رها کند. این جای شگفتی دارد. متأسفانه نمی‌دانم چرا برخی مردم ایران قدر این دین و رهبر عزیز را نمی‌دانند.
همچنین محمدحسن قدیری‌ابیانه، گفت: مرحوم کاسه‌ساز مستندی درباره ادواردو ساخت، اما در دوره اصلاحات برای جلوگیری از انتشارش حتی او را تهدید کردند، ولی چون نتیجه نداد، به او گفتند اگر مستند را پخش نکند، هم‌وزنش دلار می‌دهند. وی ادامه داد: وقتی دیدند که او به حرف وزارت خارجه دوره اصلاحات توجه نمی‌کند، به صداوسیما نامه زدند تا مانع از پخش مستند شوند. آقای کاسه‌ساز برای رهبر معظم انقلاب نامه‌ای ارسال کرد و ایشان را در جریان تهدید وزارت خارجه قرار داد. بر این اساس هم قبل از پخش، موجی ایجاد شد که اتفاقاً باعث بهتر دیده شدن فیلم شد. قدیری‌ابیانه عنوان کرد: با وجود استقبال از مستند، روزنامه‌های اصلاحات حتی حاضر نشدند یک خط در مورد فیلم چیزی بنویسند. سانسور مطلقی هم در ایتالیا و هم در رسانه‌های اصلاح‌طلب داشتیم. معلوم نیست این‌ها چه زیانی از مسلمان شدن یک فرد خارجی می‌دیدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار