کد خبر: 950426
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸
با حکم وزیر کشور
استاندار البرز بعنوان استاندار معین خوزستان تعیین شد استاندار البرز با حکم وزیر کشور بعنوان استاندار معین استان خوزستان برای امداد و خدمات رسانی به سیل زدگان این استان تعیین شد.

عزیزالله شهبازی در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری البرز که  در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد،اظهار داشت: البرز بعنوان استان معین خوزستان در بحران سیل تعیین شده است.

وی افزود: در  بازدید وزیر کشور  6 استان  بعنوان معین خوزستان تعیین شد، این استان‌ها باید در آماده باش برای امدادرسانی و کمک رسانی باشند.

استاندار البرز با بیان اینکه  مردم خوزستان به سبب سیل اخیر در رنج و زحمت هستند ،بیان کرد: خوزستان و مردم آن حق بزرگی به گردن ایران اسلامی دارند و تلاش‌های این مردم در 8 سال دفاع مقدس فراموش نشدنی است.

شهبازی با بیان اینکه  اکنون استان خوزستان نیز به این تدابیر و تجمیع خدمات‌رسانی به آسیب دیدگان نیاز دارد،عنوان کرد: بنابراین مجموعه دستگاه‌های  البرز باید در قالب ید واحده وارد عمل شوند.

استاندار البرز با تاکید بر اینکه نباید ناهماهنگی در خدمت رسانی وجود داشته باشد،گفت: البرز کمپی متشکل از نیروی امدادی و خدمات رسان در خوزستان راه اندازی می‌کند.

وی با بیان اینکه از شرکتهای هواپیمایی  انتظار داریم برای انتقال اقلام  پای کار باشند و ارسال محموله های البرز به استان های سیل زده تسریع شود،گفت: نیروهای نظامی و انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های خدمات رسان مانند آب، برق و گاز باید آمادگی کامل برای اعزام و اقدام در جهت خدمات رسانی به خوزستان داشته باشند.

وی با بیان اینکه کاری بر اساس احساسات در البرز صورت نمی‌گیرد بلکه کلاسه بندی شده و با برنامه اقدام می‌شود، ادامه داد: برنامه ها باید پخته و جمع بندی شده مسیر خود را طی کنند.

وی افزود: فعالیت موکب‌هایی که در اربعین به مردم خدمات ارائه می‌دادند نیز باید با هماهنگی و در قالب همان کمپ مدیریت بحران البرز صورت می‌گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار