
محمد حسین پور (دکترسایان) جوانترین دانشمند و فیلسوف کشور که سرمربی و سرپرست تیم30 نفره ساکاری یو ها را به عهده دارد، با اشاره به اینکه این مسابقات با حضور کشور های ایران ، روسیه, ترکیه, اذربایجان, ارمنستان اکراین, ازبکستان, گرجستان و… در دو استایل مبارزات ازاد رینگی و هنرهای فردی از 10 مرداد تا صبحگاه11مرداد به طول انجامید گفت :در مبارزات آزاد رینگی 20 ساکاری یو شرکت کردند که تیم ایران توانست با 8 طلا 4 نقره و 5برنز در رده سومی پس از گرجستان و روسیه قرار بگیرد.
همچنین در هنرهای فردی شمشیرزنی نانچیکو تکنیک اجسام سخت و... 10 ساکاری یو شرکت کردند که تیم ایران توانست با کسب بالاترین امتیاز یعنی 7 طلا و 3نقره به مقام اول دست یابد که در مجموع مدالها تیم ساکاری یوها از ایران با ۱۵ مدال طلا ۷ نقره و ۵ برنز اول. گرجستان دوم و روسیه سوم شدند.
دکتر سایان بنیانگذار سبک ایرانی علمی ورزشی سایان در جهان با شماره ثبت300353 گفت:در این مسابقات به 6 کشور نمایندگی سبک علمی ورزشی سایان اعطا شد تا بتوانیم بزودی شاهد گسترش چشمگیر این سبک ایرانی در جهان باشیم.
دکتر سایان در پایان گفت : خداوند را بسیار بسیار دوست دارم, اگر چه نتیجه چشمگیری نداشیم اما تجربه, شناخت حقیقت, خودسوزی در راستای خودسازی شاگردان بهترین دستاورد ما از این مسابقات بود.
با سلام بنده با افتخار می گویم که شاگرد دکتر سایان هستم و با افتخار نام خود را ساکاری یو نامیدم
با سلام .
دوستت دارم ای فرشته . شما تنها دلیل زندگیمی . شما عشق بی تکراری . شما درمان دردهامی . شما عشقمی . شما تمام وجودمی . شما را از ته دل دوست میدارم . شما را با جان و دل دوست دارم
به لطف خداوند بزرگ وکوری چشم حسودان استاد عزیزم همانطور که دربرنامه حالا خورشید فرمودندکه در دوسه ماه قهرمان پرورش میدهند این اتفاق به وقوع میپیوندد وایشان مثل همیشه سربلندوپیروزدرمیدان میباشند.چراکه این حقیر در این دوسه ماه که ازشاگردان ایشان بودم به چشم خود دیدم که با چه سختی وفشردگیی به تمرینات مشغول بودیم واین پیروزی عینا برایم بوجود امد وایمانمان را محکمتر وثابت کردیم وتا ابد در رکاب ایشان وازشاگردان سربلند درکنارایشان آموزش میبینم.
به لطف خداوند مهربانم وبه کوری چشم حسودان ونامهربانان استاد عزیزومحبوبم دکتر سایان باردیگر سربلندوپیروز درمیدان مسابقات شدند.ومن عینا دیدم که با چه انرژیی وسختیی به تمرینات میپرداختیم ونتیجه ان شد که استاد عزیزم فرموده بودند که دردوسه ماه قهرمان پرورش میدهند ومن یکی ازآن شاگردان هستم که بعدازدیدن برنامه حالا خورشید به این حقیت دست یافتم.وسربلندوپیروز دراین مسابقات شدم.باشد که همگان به این پیروزی تنهادرکناراستاد سایان دست پیداکنند.زنده باد استاد
استاد خودمون با چشمانمون دیدیم که چطور از سراسر دنیا در مقابل شما خم و راست میشدن که به حق هم برازندتونه دکترسایان...
ما قبل ازینکه مدال هامونو بگیریم پیروز شده بودیم, و اون پیروزیمون هم چیزی نبود به جز داشتن استاد بزرگوارمون جناب دکترسایان... بزرگمردی که از سراسر دنیا در مقابلش خم و راست میشدن ولی این مرد والا و فداکار بهترین موقعیتها در بهترین کشورها رو رها کردن و خودشونو کاملاً رایگان وقف ما شاگردانشون میکنن...
استاد بدون شما ما هیچ هستیم, مبارزه و مدال طلا که هیچ حتی نمیتونستیم مسابقات در این سطح بالا رو از نزدیک تماشا کنیم! مدیونتونیم استاد
سلام و دستمریزاد بخاطر قهرمانی های ورزشی.
الکی بزرگش کردید
من ای خبر شما رودر زمان انتشار ندیدم اما الان گه این آدم کشته شده و مجددا سر زبون افتاده با سرچ در گوگل به مطلب شما رسیدم.