کد خبر: 911897
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷
ادن هازارد

ستاره تیم ملی فوتبال بلژیک در بازی دوستانه مقابل کاستاریکا در نیمه دوم از ناحیه پا مصدوم شد و نگرانی‌هایی را برای کادر فنی و هواداران بلژیک ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روبرتو مارتینز سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت که ادن هازارد به علت مصدومیت پا در روز پیروزی مقابل کاستاریکا تعویض شده است.

بازیساز چلسی در دقیقه ۷۰ بازی مصدوم شد و در آستانه شروع مسابقات جام جهانی نگرانی هایی را برای هواداران بلژیک به وجود آورد.  

مارتینز در کنفرانس خبری پس از بازی در بروکسل مصدومیت هازارد را تایید کرد. وی در این خصوص گفت: ادن خوب است. ضربه ای به پای او وارد شده که چیز خاصی نیست. مسئله همینجا تمام می شود. نیازی نیست نگران چیزی باشید.

مارتینز در خصوص بازی هم گفت: از عملکرد تیم راضی بودم. بازیکنان سرزنده، آماده و با دقت بودند. همه چیز عالی بود.

در این بازی روملو لوکاکو ۲ گل و دنیس مرتنس و میچی باتشوایی هر کدام یک گل برای بلژیک به ثمر رساندند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار