کد خبر: 910522
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲
صادرات نفت ایران در ماه می‌اندکی کاهش یافته است. این ارزیابی نشان می‌دهد تهدیدات امریکا مبنی بر تحریم خریداران نفت ایران به کاهش واردات نفت از این کشور منجر شده است.
به گزارش رویترز، برآورد‌های مؤسسه سوئیسی پترولجستیکس در عین حال نشان می‌دهد که خریداران نفت ایران عجله‌ای برای کاهش خرید نفت از این کشور ندارند. تحریم‌های امریکا علیه صادرات نفت ایران ۱۸۰ روز دیگر اجرایی خواهد شد و مشتریان ایران در این مدت فرصت دارند جایگزین‌های دیگری برای تأمین نفت مورد‌نیاز خود بیابند. دانیل گربر، مدیر مؤسسه پترولجستیکس گفت: میزان صادرات نفت ایران نسبت به رقم‌های بالای ثبت شده در ماه آوریل بیش از ۱۰۰ هزار بشکه کاهش یافته، اما فعلاً نشانه‌ای از توقف جمعی خرید نفت از ایران نیست. عرضه و تقاضا در بخش‌های بزرگی از بازار نفت چندان شفاف نیست و مؤسسه پترولجستیکس از جمله مؤسساتی است که با ردگیری حرکت نفتکش‌ها و دیگر شیوه‌ها، میزان عرضه نفت کشور‌های عضو اوپک را برآورد می‌کند.
این مؤسسه مستقر در ژنو، میزان دقیق صادرات نفت ایران در ماه می‌یا ماه آوریل را اعلام نکرده است. ایران گفته است در ماه آوریل روزانه ۶/۲ میلیون بشکه نفت صادر کرده که بیشترین میزان از زمان لغو تحریم‌ها در ژانویه ۲۰۱۶ بوده است. آمار‌های کشتیرانی رویترز هم نشان می‌دهد میزان صادرات نفت ایران از زمان اعلام تصمیم ترامپ حدود ۱۰۰ هزار بشکه کاهش یافته و در ماه می‌به حدود ۵/۲ میلیون بشکه در روز رسیده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار