کد خبر: 906547
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۴
سخنگوی ترزا می، نخست وزیر انگلیس گفت که کشورش قصدی برای انتقال سفارت خود از تل‌آویو به شهر قدس ندارد و با تصمیم آمریکا برای انتقال سفارتش از تل‌آویو به این شهر مخالف است.
 

جوان آنلاین: دولت انگلیس اعلام کرده قصد انتقال سفارتش از تل‌آویو به شهر قدس را ندارد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی ترزا می، نخست وزیر انگلیس گفت که کشورش قصدی برای انتقال سفارت خود از تل‌آویو به شهر قدس ندارد و با تصمیم آمریکا برای انتقال سفارتش از تل‌آویو به این شهر مخالف است.

این در حالی است که به گفته این سخنگو، ماه دسامبر گذشته به هنگام اعلام تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای به رسمیت شناختن شهر قدس به عنوان "پایتخت اسرائیل" و انتقال سفارتخانه کشورش به این شهر، گفته بود: ما با تصمیم آمریکا برای منتقل کردن سفارتش به قدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل قبل از انعقاد یک توافق بر سر وضعیت نهایی این شهر مخالف هستیم.

بر اساس اعلام سخنگوی ترزا می، نخست وزیر انگلیس گفته است: سفارتخانه انگلیس در شهر تل‌آویو قرار دارد و ما هیچ طرحی برای انتقال آن نداریم.

این در حالی است که امروز (دوشنبه) مراسم انتقال سفارتخانه آمریکا به شهر قدس انجام شد.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار