کد خبر: 906372
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
۳۳۰۰ معلول در چهارمحال و بختياري تحت پوشش بهزيستي هستند.

مديرکل بهزيستي استان چهارمحال و بختياري در دومين همايش علمي مناسب‌سازي معابر شهري با اعلام اين خبر گفت: در اين راستا کميته فني از دستگاه‌هايي که به نوعي با افراد معلول در ارتباط هستند، تشکيل مي‌شوند و از معابر شهري بازديد مي‌کنند.

محمد ميرزايي افزود: اين کميته شامل بهزيستي، بنياد شهيد، دفتر فني استانداري، شهرداري و راه و شهرسازي است که ساختمان‌هايي که براي افراد معلول مناسب‌سازي نشده‌اند نيز پايان کار دريافت نمي‌کنند.

وي هدف از برگزاري همايش را تسهيل در تردد و اياب و ذهاب معلولان در سطع معابر شهري و پيگيري در راستاي مناسب‌سازي معابر و ساختمان‌ها دانست.

مديرکل بهزيستي استان چهارمحال و بختياري با بيان اينکه اهميت مناسب‌سازي معابر فرهنگ‌سازي نشده است، ادامه داد: مناسب‌سازي معابر و ساختمان‌ها تنها مختص افراد معلول نيست بلکه بايد معابر و ساختمان‌ها براي زنان باردار، مادران همراه با کالسکه کودک، کودکان و سالمندان نيز مناسب‌سازي شود.

ميرزايي گفت: بر اساس پيش‌بيني‌ها تا 20 سال آينده نيمي از جمعيت کشور سالمند مي‌شود به همين علت مناسب‌سازي نيازمند توجه ويژه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار