کد خبر: 905665
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶

خبرگزاری فارس: اعتراض فدراسیون تیراندازی با کمان به تک سهمیه ریکرو در بازی‌های آسیایی

دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان اعلام کرد به تک سهمیه این رشته در ریکرو بانوان معترض است.

رضا کیارستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره اعزام ملی‌پوشان ریکرو و کامپوند به بازی‌های آسیایی گفت: ما به تک سهمیه ریکرو بانوان اعتراض داریم و حتما در این خصوص با کمیته ملی المپیک صحبت می‌کنیم. برنامه ما این بود در تیراندازی با کمان به صورت کامل اعزام شویم. ما مستندات خودمان را داریم که حتما با کمیته در میان می‌گذاریم

دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان در پاسخ به این سوال که ممکن است عدم مدال‌آوری بانوان در ریکرو باعث شده تا کمیته تصمیم بگیرد فقط یک نفر در این ماده به بازی‌های آسیایی اعزام شود، عنوان کرد:  بله ممکن است، البته در بخش بانوان 2 موضوع مطرح است؛ نخست حضور بانوان است که وزارت ورزش هم روی آن تاکید دارد. در درجه دوم بحث مدال‌آوری مطرح می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که شایعاتی مطرح شده مبنی بر اینکه فدراسیون جهانی به شما در خصوص انتخابات روز گذشته نامه زده، گفت: تا امروز هیچ نامه‌ای از فدراسیون جهانی به ما نیامده است. بعد از مراسم تودیع و معارفه ما حتما رئیس جدید را به فدراسیون جهانی معرفی خواهیم کرد. انتخابات هم طبق قانون برگزار شده است.

روز گذشته غلامرضا شعبانی بهار به عنوان رئیس جدید فدراسیون تیراندازی با کمان معرفی شد. مراسم تودیع و معارفه روز یکشنبه برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار