علیرضا جزء قاسمی با بیان اینکه شهر ابهر به عنوان دومین شهر بزرگ استان زنجان تحت پوشش کامل خدمات شرکت آب و فاضلاب استان زنجان قرار دارد، گفت : در سال گذشته تعداد 618 فقره انشعاب آب خانگی در این شهر واگذار شده است.
وی از تولید بیش از 9 میلیون و 868 هزار متر مکعب آب از منابع زیر زمینی برای مصرف شرب مشترکین این شرکت در شهر ابهر طی سال گذشته خبر داد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان تعداد آحاد آب نصب شده خانگی ابهر در سال 96 را نیز 702 واحد اعلام کرده و افزود : شهروندان ابهری در سال گذشته بیش از 6.65 میلیون متر مکعب مصرف آب خانگی داشته اند.
جزء قاسمی به اجرای توسعه شبکه توزیع آب در شهر ابهر نیز اشاره کرده و ادامه داد: در سال گذشته بیش از 2 کیلومتر توسعه شبکه توزیع آب در شهر ابهر عملیاتی شده است.
وی گفت: 146 انشعاب فاضلاب خانگی نیز در ابهر نصب شده و حجم فاضلاب جمع آوری شده در این شهر نیز در سال گذشته بیش از 2 میلیون متر مکعب بوده است.