کد خبر: 904175
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از استقبال  بخش خصوصی به موزه داری  و افتتاح 4 موزه خصوصی در سال 97 خبرداد .

مدیر کل میراث فرهنگی فارس با بیان اين خبر گفت : با نظر مساعد سازمان میراث فرهنگی کشور و تلاش در تسهیل روند صدور مجوز موزه‌داری، از ابتدای سال جاری طرح توجیهی و محتوایی 4 موزه جدید تهیه و عملیات اجرائی آن در حال انجام است که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری شاهد به ثمر نشستن آن باشیم.

مصیب امیری در تشریح جزئیات این موزه ها افزود: از تعداد 4 موزه مورد اشاره، 3 موزه در شیراز با کاربری های خاتم، مردم شناسی و فولاد و یک موزه در شهرستان آباده با کاربری مردم شناسی افتتاح خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اهداف طرح موزه داری خصوصی ادامه داد: حمایت از مجموعه داران بخش خصوصی علاوه بر تاثیر مثبت در جلوگیری از قاچاق اشیا، موجب می شود، آثاری که اشخاص با سلیقه خود جمع آوری نموده و در کلکسیون شخصی نگهداری می کنند بدون واهمه در معرض دید عموم قرار گرفته تا همگان از آن بهره مند گردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار