کد خبر: 894570
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴
به منظور افزایش روزانه ۴ میلیون مترمکعب در ظرفیت مصرف گاز آذربایجان‌شرقی انجام می‌شود
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌شرقی گفت: به‌زودی خط انتقال دوم ورزقان -اهر منشعب از خط ارمنستان با اعتباری بالغ بر ۷۰۰میلیارد ریال به طول ۷۳ کیلومتر به منظور افزایش روزانه ۴ میلیون مترمکعب در ظرفیت مصرف استان به‌ بهره‌برداری می‌رسد.
سیدرضا رهنمای‌توحیدی در مراسم افتتاح و بهره‌برداری ۲۱۳ طرح پروژه‌های شرکت گاز استان به مناسبت دهه فجر اظهار کرد: قرار گرفتن محدوده تحت پوشش استان در نقاط سردسیر و نقش تاثیرگذار گاز طبیعی در زندگی مردم این خطه بسیار زیاد بوده و باعث افزایش سهم انرژی پاک در سبد انرژی این استان شده است.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تا به حال با اجرای بیش از ۱۹ هزار کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع و نصب 635 هزار انشعاب توانستیم صددرصد خانوار شهری و ۹۳ درصد خانوار روستایی را تحت پوشش قرار دهیم، افزود: ۵۲ شهرک و محور صنعتی، منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس، شهرک سرمایه‌گذاری خارجی و حداقل یک‌هزار و 637 واحد صنعتی عمده و واحدهای جز و ۱۵۸ جایگاه توزیع سوخت گاز طبیعی از مزیت اقتصادی و زیست محیطی این سوخت پاک در قالب یک‌هزار و 504 هزار مصرف‌کننده بهره‌مند، شده‌اند.

توحیدی، افتتاح و بهره‌برداری از گازرسانی به ۸۹ روستای استان با تحت پوشش قرار دادن 4 هزار و 613  خانوار از نعمت گاز طبیعی با اعتباری بالغ بر ۲۷۶ میلیارد ریال را در ایام الله دهه فجر مورد اشاره قرار داد و گفت: افتتاح پروژه مانیتورینگ ۲۵ ایستگاه C.G.S با ظرفیت ۲۰ درصد گاز ورودی با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال و افتتاح ساختمان اداری و پست امداد خمارلو با اعتباری بالغ بر ۱۵/۵ میلیارد ریال از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر امسال است.

وی ادامه داد: آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به ۱۲۱ روستای استان با 5 هزار و 687 خانوار با پیش‌بینی اعتباری بالغ بر ۳۴۱ میلیارد ریال و آغاز عملیات اجرایی پروژه فاز اول نزدیک‌رسانی شبکه توزیع گاز و خط تغذیه به صنایع سطح استان با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال جزو طرح و پروژه‌هایی هستند که در دهه فجر آغاز عملیات خواهند شد. 

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌شرقی ابراز کرد: امید است با اجرایی کردن برنامه‌های هدف‌گذاری شده و پروژه‌های در دست اقدام سطح خانوار تحت پوشش استان به رقمی بالغ بر ۹۹ درصد افزایش یابد.

وی افزود: از هفته دولت سال‌جاری ۱۶۲ روستا گازرسانی شده و با تکمیل و بهره‌برداری پروژه‌های در دست اقدام به پوشش ۹۹ درصدی خواهیم رسید. 

توحیدی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های دولت گازرسانی است که استان آذربایجان‌شرقی در زمینه گازرسانی ۲۰ درصد بالاتر از نمودار کشوری قرار دارد.

وی بیان کرد: اخیراً یکی از پروژه‌هایی که مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، تکمیل خط انتقال دوم گاز ورزقان -اهر منشعب از خط ارمنستان با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال به طول ۷۳ کیلومتر به منظور افزایش روزانه ۴ میلیون متر مکعب در ظرفیت مصرف استان خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها