کد خبر: 894246
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
سخنگوی دولت گفت: تمام توان خود را به کارخواهیم گرفت تا صد درصد بودجه کمیته امداد محقق شود.
تسنیم: سخنگوی دولت گفت: تمام توان خود را به کارخواهیم گرفت تا صد درصد بودجه کمیته امداد محقق شود.
به گزارش  سایت خبری کمیته امداد، محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهوری با اعلام اینکه دولت اعتبار لازم برای حل مشکل تامین مسکن نیازمندان را تا پایان سال پرداخت می‌کند گفت: همچنین سال آینده برای ساخت دو هزار واحد مسکن روستایی مددجویان گیلانی اعتبار ویژه در نظر گرفته خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه ساخت مسکن برای نیازمندان را کاری با ارزش دانست و از عملکرد کمیته امداد و سپاه قدس برای رفع مشکل مسکن مددجویان ابراز رضایت کرد.

وی با اشاره به اینکه رفع فقر مطلق برنامه قطعی دولت در سال ۹۷ است اذعان کرد: هم‌اکنون با نقطه مطلوب فاصله‌داریم بر این اساس تمام توان خود را به کارخواهیم گرفت تا صد درصد بودجه کمیته امداد محقق شود.

نوبخت بابیان اینکه دولت در تلاش است فرصت شغلی برای بیش از یک‌میلیون نفر در سال آینده ایجاد کند گفت: یکی از اقدامات دولت برای اشتغال‌زایی فعال کردن واحد‌های تولیدی است.

معاون رئیس جمهوری گفت: طبق گفته کارشناسان وضع اقتصادی و اجتماعی ایران از کشور‌هایی مانند آمریکا، چین، روسیه و ترکیه به‌مراتب بهتر است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار