
رئیس اداره ورزش و جوانان پاکدشت گفت: اقدامات زیرساختی و توسعه ای بسیارخوبی در زمینه ورزش روستایی شهرستان در حال اجراست که ورزش روستایی پاکدشت را دگرگون خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار ما حسین طالقانی امروز در نشست خبری امروز خود با اعلام خبر فوق گفت: در دهه مبارک فجر علاوه بر برنامه های متعدد ورزشی و فرهنگی در سه شهر ،جشنواره هایی نیز برای روستاییان در نظر گرفته شده است .
حسین طالقانی گفت: همایش پیاده روی خانوادگی در بخش شریف آباد ،جشنواره ورزش های روستایی و عشایری در روستای آلوئک توسط هیات روستایی و عشایری از جمله این برنامه هاست، ضمن اینکه احداث و تجهیز سه خانه ورزش در سه روستای پاکدشت نیز قطعی شده است .
وی افزود: هیات ورزش های روستایی و عشایری و بازی های بومی و محلی در حال رایزنی برای میزبانی جشنواره کشوری عشایری در روستای گلزار است که مسلما جایگاه ورزش روستایی پاکدشت رادر سطح کشور ارتقا خواهد داد.