کد خبر: 893343
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸
برومند اصلان

دارنده نشان برنز وزن 77 کیلوگرم جام تختی از کسب این عنوان راضی نیست.

برومند اصلان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: چون یک هفته زودتر برای برپایی اردو به ماهشهر رفتیم، گرد و غبار و آلودگی هوا خیلی اذیت کرد.

وی ادامه داد: این شرایط باعث شد که سرما بخورم و در کشتی با محمدعلی گرایی چند بار داور دستور توقف داد تا بتوانم دوباره با شرایط بهتر به روی تشک بروم.
اصلان با بیان اینکه قرص و داروهای زیادی مصرف کردم، افزود: اینها روی کشتی تأثیر گذاشت و به هیچ وجه از کسب مقام سوم خوشحال نیستم، چون می‌توانستم قهرمان شوم، البته به گرایی باختم که از بهترین فرنگی‌کاران دنیاست.
این فرنگی‌کار لرستانی اضافه کرد: شرایط بدنی‌ام ایده‌آل بود که این یک هفته اردو در ماهشهر نتایج را عوض کرد. از 30 فرنگی‌کار ایرانی حاضر در اردو 17 نفر راهی بیمارستان شدیم.
وی با اشاره به اینکه ماه آینده رقابت‌های قهرمانی آسیا در قرقیزستان برگزار می‌شود، فعلاً ترکیب تیم ایران به طور کامل مشخص نشده، باید به اردو برویم و ببینیم کادرفنی چه نظری دارد.
اصلان تأکید کرد: میزبانی ماهشهر عالی بود و مردم خیلی به ما لطف داشتند اما آب و هوا افتضاح بود و اذیت کرد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار