آخرین مرحله از طرح بهبود نگه داشت شهر در حالی به پایان رسید که استانداردسازی مناطق و رساندن آنها به یک سقف مناسب و در شأن شهروندان کرجی، مهمترین هدف و اولویت آن بود.
این طرح 10 هفته پیش و از ماه های نخست حضور دکتر اصغر نصیری به عنوان شهردار کلانشهر کرج در منطقه 2 آغاز شد و پس از طی مراحل مختلف، با سرعت و کیفیت مناسب تری به اجرا درآمد.
در قالب طرح بهبود نگه داشت شهر، تمامی مناطق و سازمان های دخیل، طی یک روز تعطیل غیرکاری، در یک منطقه تمرکز کرده و با حضور در بخش هایی که از قبل تعیین شده بود، نسبت به رفع نیازها و رسیدگی به خواسته های شهروندان و مشکلات منطقه اقدام می کردند.
از جمله مهمترین مبناهای عملکرد در اجرای طرح، تماس ها و درخواست هایی بود که از طریق سامانه 137 شهرداری کرج به مسئولان انتقال داده می شد.
بر این اساس، پس از دریافت درخواست های مردمی، تعیین اقدامات و عملیات مورد نیاز از سوی شهرداری کرج انجام می گرفت و به حوزه مربوطه ارجاع داده می شد. در روز اجرای طرح، تمامی بخش ها عملیات مربوط به حوزه خود را به انجام رسانده و اداره کل بازرسی شهرداری کرج مسئول بررسی و نظارت بر کیفیت اجرای کار بود.
طرح بهبود نگه داشت شهر امروز در منطقه 8 آخرین مرحله از اجرا را پشت سر گذاشت و چنان که پیش از این گفته شد، هم اکنون مناطق شهری کرج به یک سقف استاندارد و مشخص رسیده اند و وظیفه حفظ این شرایط و انجام اقدامات آتی به عهده مدیران هر منطقه می باشد.