کد خبر: 888898
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۱
امریکا قصد دارد موشک‌هایی به نام «آمرام‌» ساخت شرکت «ریتان‌» را به 10 کشور از جمله دو همسایه روسیه در اروپا و خاور دور ارسال کند.
به نوشته وبگاه «یو‌ای وایر»، امریکا قصد دارد این موشک‌های هوا به هوای برد متوسط را به لهستان و ژاپن ارسال کند. نیروی هوایی امریکا مجری این طرح اخیراً قراردادی را با شرکت ریتان به ارزش
 634. 2 میلیون دلار امضا کرده که باید تا 31 ژانویه 2010 تکمیل شود. وزارت دفاع امریکا اعلام کرده است که علاوه بر لهستان و ژاپن، کره‌جنوبی، مراکش، اندونزی، رومانی، اسپانیا‌، ترکیه، بحرین و قطر به این موشک‌ مجهز می‌شوند. موشک هوابه‌هوای میانبرد آمرام با قابلیت شلیک در تمامی شرایط آب‌ و هوایی به اهداف فراتر از میدان دید است. این موشک فراصوت هواپایه و رهگیر هوایی از رادار فعال برای پیگیری هدف و بسامدهای رادیویی فعال برای تشخیص هدف استفاده می‌کند و بعد از شلیک به روش‌های ناوبری مستقل خود برای درگیری با هدف متکی است. نخستین شلیک این موشک در جنگ واقعی در دسامبر 1992 با یک «اف 16» علیه یک «میگ 25» عراقی در جنوب عراق صورت گرفت که به سرنگونی جنگنده عراقی منجر شد. ارسال این موشك‌‌‌ها به همسایگان روسیه، در حالی است كه مقامات مسكو بار‌‌‌ها نسبت به ارسال تسلیحات به همساگان خود واكنش نشان داده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار