کد خبر: 880547
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
مردي با معرفي خودش به عنوان يكي از مقام‌هاي عالي‌رتبه نظامي موفق شد يكي از اساتيد دانشگاه را فريب دهد...
مردي با معرفي خودش به عنوان يكي از مقام‌هاي عالي‌رتبه نظامي موفق شد يكي از اساتيد دانشگاه را فريب دهد و همزمان با كلاهبرداري يك ميليارد توماني، بيش از 10ميليارد تومان سرمايه وي را هم به نام خودش منتقل كند. متهم كه خودش را ناصر انصاري‌پور معرفي كرده بود 13 آبان‌ماه بازداشت شد و معلوم شد كه نام واقعي‌اش هم قاسم. ح است. 

به گزارش خبرنگار ما، هفتم مرداد‌ماه امسال بود كه استاد يكي از دانشگاه‌هاي تهران وارد شعبه دوم دادسراي ناحيه 33 تهران شد و عليه مرد فريبكار اعلام جرم كرد. او گفت: با مردي به نام ناصر انصاري‌پور آشنا شدم كه خوش را از مقام‌هاي عالي‌رتبه نظامي معرفي كرده بود. من به ناصر اعتماد كردم و براي مشكل حقوقي كه داشتم به او وكالت‌نامه دادم تا كارهايم را دنبال كند، اما او بيش از 10ميليارد تومان از من كلاهبرداري كرده است. 

بعد از مطرح شدن شكايت پرونده براي تحقيقات به اداره سيزدهم پليس‌آگاهي تهران فرستاده شد و اين استاد دانشگاه جزئيات بيشتري از ماجرا را شرح داد. او گفت: من در منطقه ميرداماد زميني داشتم كه درگير مشكلات حقوقي بود. براي حل كردن مشكل به يكي از دفاتر وكالت مراجعه كرده بودم. آن جا بود كه به واسطه يكي از بستگانم با ناصر انصاري‌پور آشنا شدم. ناصر خودش را از مقام‌هاي عالي‌رتبه نظامي معرفي كرد و گفت كه ارتباط نزديكي با مقام‌هاي عالي‌رتبه نظامي و قضائي دارد. او بعد از شنيدن مشكل حقوقي‌ام به من اطمينان داد كه مي‌تواند همه مشكلاتم را حل كند. من هم به او اعتماد كامل كردم و خوشحال از اينكه مشكلاتم حل مي‌شود براي انجام كارهاي حقوقي به او وكالت نامه دادم. شش ماه از توافقمان گذشته بود كه متوجه شدم او با اين وكالت‌نامه‌ها املاك و زمين‌هايي كه در مناطق 10 و 11 و همچنين املاكي كه در شهرستان رامسر داشتم و بيش از 10ميليارد تومان ارزش داشت را تصاحب كرده‌است. البته در اين شش‌ماه ناصر به بهانه‌هاي مختلف يك‌ميليارد تومان هم از من پول گرفته است. 

بعد از ثبت توضيحات شاكي، كارآگاهان با اطلاعاتي كه در اختيار پليس گذاشتند دست به تحقيق زدند. بررسي‌هاي اوليه حكايت از اين داشت كه متهم مرد 46 ساله‌اي به نام قاسم. ح و از مجرمان سابقه‌دار و حرفه‌اي است كه هيچ وابستگي نظامي و دولتي هم ندارد. در تحقيقات بعدي همچنين معلوم شد كه قاسم با همدستي مردي 43 ساله به نام محمدعلي دست به اين كلاهبرداري زده است. شاكي هم تأييد كرد كه محمدعلي در همه جلساتي كه با متهم اصلي داشت حضور داشته است. 

در شاخه ديگري از تحقيقات ساعت11 روز 24‌مهرماه به كارآگاهان خبر رسيد كه محمدعلي با حضور در يكي از ادارات ثبت شمال تهران قصد فروش املاك استاد دانشگاه را دارد، بنابراين با حضور در محل محمدعلي را بازداشت كردند. در بازرسي از متهم يك وكالت‌نامه بلاعزل كه از سوي متهم اصلي صادر شده بود، كشف شد. محمدعلي در اولين بازجويي‌ها به همدستي در كلاهبرداري از استاد دانشگاه اعتراف كرد و گفت قاسم با دايركردن دفتري خصوصي در خيابان باقرخان به شيوه معرفي خود به عنوان يكي از مقام‌هاي عالي‌رتبه نظامي مشغول كلاهبرداري از مردم است. 

با اطلاعاتي كه محمدعلي در اختيار پليس گذاشت كارآگاهان محل كار قاسم را تحت نظر گرفته و 13 آبان ماه او را بازداشت كردند. 
قاسم در اولين بازجويي‌ها به كلاهبرداري ميلياردي از استاد دانشگاه اعتراف كرد. در جريان تحقيقات ميداني در دفتر كار قاسم دو مالباخته ديگر هم كه متهم به همين شيوه از هر كدام آنها 500 ميليون تومان كلاهبرداري كرده بود، شناسايي شدند. كارآگاهان همچنين از مخفيگاه متهم در مهرشهر اسناد و مدارك جعلي متعلق به دفترخانه‌هاي مختلف تهران كشف كردند. 
سرهنگ حميدرضا ياراحمدي، سرپرست پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: اقدامات قانوني براي شناسايي و استرداد اموال مالباختگان و شناسايي ديگر جرائم متهمان در اداره سيزدهم پليس آگاهي تهران بزرگ در جريان است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار