کد خبر: 880464
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان از اجرای طرح هادی در 500 روستای استان خبر داد.

زمانی نژاد در بازديد از اجرای طرح هادی روستای پنج پیکر با حضور نصیبی، مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری گلستان و فیروزی، فرماندار شهربستان بندرترکمن از تهیه طرح هادی برای کل روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان خبر داد و گفت: طرح هادی در ۵۰۰ روستای استان آغاز گردیده است.

زمانی نژاد افزود: در شهرستان بندرترکمن ۲۵ روستای بالای ۲۰ خانوار داریم که برای همه این روستاها تهیه طرح انجام شده و در ۱۶ روستا عملیات اجرای طرح هادی آغاز شده و در ۹ روستا بطور کامل طرح به پایان رسیده است.

وي همچنین از صدور ۱۲۷۳ جلد سند مالکیت روستایی در ۷ روستای شهرستان خبر داد گفت: عملیات نقشه برداری در روستاهای بنیاد علوی انجام شده و در آینده ای نزدیک اين اقدامات به صدور سند مالکیت ختم خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره به طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی گفت: ۲۴۵۰ خانوار جهت دریافت تسهیلات مقاوم سازی به بانکهای عامل معرفي شده و از این تعداد ۱۸۵۰ فقره موفق به کسب پایانکار شده اند.

حیدری، مدیر بنیاد مسکن شهرستان بندرترکمن نیز د راين مراسم گفت: در راستای اجرای طرح هادی در روستای پنج پیکر در دو فاز، بنیاد مسکن شهرستان تا کنون ۳۰۵۰ متر طول کانیوو و ۱۴ هزار متر مربع زیرسازی و آسفالت با اعتبار ۶۵۰۰ میلیون ریال را انجام داده است. (در فاز دوم ۱۵۵۰ متر طول کانیوو و ۸۰۰۰ متر مربع زیرسازی و آسفالت با اعتبار ۴۰۰۰ میلیون ریال انجام شده است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار