کد خبر: 879932
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵
ویچنزو مونتلا

سرمربی میلان به احتمال برکناری خود از روسونری واکنش نشان داد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از مدیاست، رسانه‌های  ایتالیایی دیدار برابر ساسولو را آخرین فرصت سرمربی جوان میلان می‌دانند. روزنامه گاتزتا دلو اسپورت،  پیش از این نوشت چنانچه میلان در دیدار برابر ساسولو نتواند به پیروزی برسد مونتلا از کار برکنار خواهد شد.

سرمربی میلان این گونه به احتمال اخراج خود از روسونری واکنش نشان داد: من یک جنگجوی واقعی هستم و تمام تمرکزم روی میلان است. رئیس باشگاه چند روز پیش حمایت خود را از من اعلام کرد و دلیلی ندارد که به خبر رسانه‌ها توجه کنم. نهایت تلاش خود را به کار می‌گیریم تا در خانه ساسولو پیروز شویم.

او در واکنش به انتخاب احتمالی گتوزو به عنوان جانشینش، واکنشی تمسخر آمیز داشت و گفت‌:  این روزنامه برای فروش بیشتر به فتوشاپ روی آورده است. آنها گتوزو را بلندقدتر اما لاغرتر از من به تصویر کشیده‌اند. گتوزو دوست من است و به این خاطر این گونه با او شوخی می‌کنم.

میلان در فصل جاری رقابت‌های سری A عملکردی ناامیدکننده از خود نشان داده و با صدر جدول رده‌بندی ۱۵ امتیاز اختلاف دارد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار