کد خبر: 875059
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰
پائولو بارلی

رئیس کنفدراسیون شنای اروپا و ایتالیا معتقد است واترپلوی ایران در مسیر پیشرفت است و تفاهمنامه‌ بین ایران و ایتالیا کمک شایانی به ورزش‌های آبی ایران می‌کند.

به گزارش ایسنا، عصر روز پنج‌شنبه 13 مهر، پائولو بارلی نایب ریس فینا، رئیس کنفدراسیون شنای اروپا و ایتالیا با دعوت محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنای ایران به تهران آمد و در اتاق کنفرانس استخر بین‌المللی ۹دی تفاهم نامه‌ای را در راستای همکاری بیشتر با فدراسیون شنای ایران امضا کرد.

طبق این تفاهم‌نامه فدراسیون شنای ایران می‌تواند تیم‌های ملی خود همچون، تیم واترپلو و شنای ایران را برای برپایی اردوهای مشترک با تیم‌های ملی و باشگاهی ایتالیا، به مراکز تمرینی در این کشور اعزام کند. از جمله اهداف اصلی دیگر این تفاهم‌نامه، تبادل تجربیات و علم روز ورزش‌های آبی بین اروپا به ویژه ایتالیا با ایران است تا ورزش‌های آبی در ایران با سرعت بیشتری در مسیر پیشرفت حرکت کند.

پائولو بارلی در گفت و گو با ایسنا، با ابراز خوشحالی از سفرش به ایران برای امضای سند همکاری با فدراسیون شنا گفت: ابتدا باید بگویم که خیلی خوشحالم از اینکه اینجا و در ایران هستم، همچنین من معتقدم که همکارانم در فدراسیون شنای ایران و مردم این کشور خیلی خوب از بنده میزبانی کردند و به چشم خود پیشرفت ایران در دنیای ورزش‌های آبی را دیدم. امیدوارم که ایران در آینده نه چندان دور هم اینچنین موفق باشد.

نایب ریس فینا درباره‌ی جلسه خود با وزیر ورزش ایران(سلطانی‌فر) گفت: در جلسه‌ای که با آقای وزیر داشتیم قرار بر این شد که تفاهم نامه‌ای را با جمهوری اسلامی در راستای پیشرفت ورزش‌های آبی در ایران امضاء کنیم. از جمله مفاد اصلی که در این تفاهم نامه می‌توانم به آن اشاره کنم تبادل تجربیات در ورزش‌های آبی بین اروپا (به ویژه ایتالیا) با ایران است. همچنین طبق این تفاهمنامه تیم‌های ملی واترپلوی ایران به ایتالیا دعوت می‌شوند تا در مراکز تمرینات ما در رم، اردوهای مشترکی را با تیم‌های ملی ایتالیا برگزار کنند تا کمکی باشد برای موفقیت تیم‌های ملی ایران در بازی‌های آسیایی2020 در جاکارتا.

بارلی همچنین درباره تیم ملی واترپلوی ایران ادامه داد: من معتقدم که تیم واترپلوی ایران به سمت پیشرف در حرکت است. واترپلوی ایران می‌تواند با استفاده از علم و دانش موجود در ایتالیا و اروپا، کمک‌های سرمربی تیم ملی ایتالیا و فرستادن تیم‌های ملی خود به این کشور که از مسائل قابل توجه در این سند همکاری است، پیشرفت زیادی را شاهد باشد. در مورد شنا نیز این مسئله صدق می‌کند و تیم‌های ملی ایران می‌توانند در ایتالیا اردوی‌های مشترکی را با تیم‌های ملی و باشگاهی این کشور برگزار کنند تا قدم بزرگی را در مسیر پیشرفت ورزش‌های آبی بردارند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار