کد خبر: 869893
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۳
رئيس مجلس خبرگان:
دولت نسبت به ورود فتنه‌گران در تشكيلات دولتي حساس ‌شود.
به گزارش «جوان»، آيت‌الله احمد جنتي رئيس مجلس خبرگان روز گذشته در خطبه‌هاي نماز عيد سعيد قربان مسجد جمکران كرمان، با اشاره به اينكه عيد قربان يكي از بزرگ‌ترين اعياد اسلامي است، به تشريح واقعه دستور الهي براي قرباني كردن حضرت اسماعيل توسط حضرت ابراهيم(ع) پرداخت و افزود: حضرت ابراهيم خليل‌الرحمان بوده و اين لقب در بين انبيا مخصوص ايشان است و با وجود سختي و سنگيني اين مأموريت نداي الهي را لبيك گفت و در نهايت در امتحان الهي سربلند بيرون آمد.
 
وي گفت: براي اين نظام و انقلاب ننگ است كسي گرسنه سر به بالين بگذارد و دولت بايد صادقانه به ميدان بيايد و امكانات خود را مصرف كند و وقتي مردم ببينند دولت صادقانه جلو آمده خودشان هم وارد ميدان مي‌شوند. رئيس مجلس خبرگان رهبري مردمي بودن و صادقانه كار كردن شهيد رجايي و شهيد باهنر را موجب ماندگاري آنها بين مردم دانست و ابراز كرد: وقتي اين‌چنين با نيت خالص كار شود، در قيامت هم انسان روسفيد است كه هرچه در توان داشته به كار گرفته و خدا هم پاداش اين كار صادقانه را خواهد داد.
 
دبير شوراي نگهبان ادامه داد: در دوران غيبت فقيه جامع‌الشرايط مانند حضرت امام خميني(ره) ولايت جامعه را عهده‌دار مي‌شود و بعد از امام نيز با درايت خبرگان رهبري توطئه‌هاي دشمنان نقش بر آب شد و در يك جلسه بحث كردند و به رهبري آيت‌الله‌العظمي خامنه‌اي رأي دادند و ايشان را به عنوان ولي امر مسلمين و نايب امام زمان(عج) معرفي كردند.
 
وي بر تبعيت از منويات رهبري تأكيد كرد و گفت: اگر ايشان درباره نفوذ دشمن در ادارات صحبت مي‌كنند بايد در اين باره حساس شد، ايشان بارها فرمودند فتنه خط قرمز ماست، دولت متوجه باشد كه فتنه‌گران وارد تشكيلاتش نشوند، چراكه آنها به دنبال تغيير نظام و براندازي انقلاب هستند.
 
جنتي تصريح كرد: آنها به دنبال از بين بردن ارزش‌ها و بازگرداندن وضعيت به قبل از انقلاب هستند اما اينجا رهبري هوشيارند و با اشاره ايشان مردم وارد صحنه مي‌شوند و نقشه‌هاي دشمنان را نقش بر آب مي‌كنند، همان‌طور كه در فتنه 88 نقشه آنها براندازي نظام بود و تقلب در انتخابات بهانه‌اي بيش نبود.
 
وي تأكيد كرد: مجرمان فتنه بدترين مجرمان در طول تاريخ انقلاب اسلامي هستند، چراكه مملكت را هشت ماه در آشوب نگه داشتند و طوري وانمود كردند كه انقلاب و نظام در حال نابودي است. وي با تأكيد بر اينكه مردم در صحنه هستند و هر جا فراخوان شدند، آمدند، اظهار كرد: اين نظام به پشتيباني مردم سرپا مانده است، در طول تاريخ دنيا هيچ نظامي نبوده با اين حجم دشمني، جنگ نظامي، توطئه‌هاي سياسي و تحريم‌ها همچنان پا برجا باشد و اين قدرت نظام، انقلاب و ولايت است، بايد خط انقلاب و ولايت را شناخت، اين خط صراط مستقيم است و خارج شدن از آن ضلالت است.
 
رئيس مجلس خبرگان رهبري در پايان با اشاره به شور انقلابي كه از شهادت شهيد حججي در جامعه ايجاد شده است، خاطرنشان كرد: بعضي وقت‌ها خداوند شرايطي را در جامعه ايجاد مي‌كند كه موج‌هاي خوابيده در جامعه بيدار شود، با شهيد حججي موج ايثار و شهادت سراسر كشور را گرفت و اين كار خداست تا مردم و به‌ويژه جوانان نسبت به جهاد و شهادت بيدار شوند و اين شهيد و خانواده‌اش مخلص بودند و به چنين مقامي رسيدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار