کد خبر: 869661
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵
استاندار اردبیل:
استاندار اردبیل گفت: راه‌اندازی کارخانه لمان و واحدهای صنایع غذایی در حوزه سیب‌زمینی سبب شده تا این پروژه به عنوان یک لوکوموتیوعمل کند تا سایر واحدهای مرتبط نیز راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، مجید خدابخش در مراسم افتتاح مجتمع صنایع غذایی لمان در اردبیل اظهار کرد: ما همه ساله در تولید و فروش سیب‌زمینی با مشکلات و دغدغه‌هایی روبه‌رو بودیم که با راه‌اندازی چنین کارخانه‌ای به همت پیرموذن از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بخش عظیمی از این مشکلات برطرف شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون سیب‌زمینی مازاد اردبیل به عراق و کشورهای دیگر به صورت صنایع فرآوری و تولید ثروت بیشتر صادر می‌شود، گفت: با تصمیم دولت به ازای هر کیلو صادرات سیب‌زمینی 150 تومان به صادرکنندگان جوایز صادراتی پرداخت می‌شد که هم اکنون این رقم نیز متوقف شده است.

استاندار اردبیل با بیان اینکه دیگر کشاورزان با راه‌اندازی این کارخانه دغدغه‌ای در زمینه فروش محصولشان ندارند، گفت: به برکت این کارخانه 80 هزار تن انبار و سردخانه در حال اتمام است و برای 230 هزار تن نیز مجوز صادر شده است.

خدابخش از همراهی و همکاری بانک‌های عامل در احداث پروژه‌ها قدردانی کرد و گفت: این کارخانه لوکوموتیو عمل کرده و زمینه‌ای را فراهم کرده تا مجموعه‌ها و زنجیره‌های تولید دیگری در اردبیل راه‌اندازی شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها