به گزارش تسنيم، آيتالله سيدابراهيم رئيسي در ديدار با نماينده ولي فقيه در خراسان جنوبي و بخشي از مديران و ائمه جمعه استان خراسان جنوبي اظهار داشت: مردم خوب و متدين خراسان جنوبي در همه عرصههاي مختلف امتحان خود را به خوبي پس دادند و در تمام عرصههايي كه حضورشان ضرورت داشته براي دفاع از نظام و انقلاب خوب پاي كار آمدند. وي گفت: نوبت مديران است كه در اين بخش از كشور با اقدام و عمل نسبت به حل مشكلات گام بردارند و در راستاي رفع محروميت تلاش كنند.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري گفت: سرمايهگذاري در استان خراسان جنوبي متناسب با اقليم استان بايد باشد و بهرهوري محصولات استان به دليل عدم بسته بندي مناسب نصيب ديگر كشورها ميشود. رئيسي با بيان اينكه با ايجاد صنايع تبديلي و تكميلي ميتوان فرآيند توليد را كامل كرد و افزايش بهرهوري را مشاهده كرد افزود: نسبت به عدم پرداخت وام به واسطه مردم نياز به اقدامات متفاوت است و به دنبال بانك قرض الحسنه بدون ربا از سوي استان قدس رضوي هستيم. وي با بيان اينكه توسعه يافتگي در خراسان جنوبي نيازمند اقدام جهادي است اظهار داشت: اقدام جهادي نيازمند روحيه جهادي است و مردم متدين انقلابي سرمايه هستند كه براي رفع مشكلات آنها تنها با سخنراني نميشود كار انجام داد.
توليت استان قدس رضوي گفت: در استان خراسان جنوبي هر كجا كه موقوفه داريم كه در ضميمه آستان قدس رضوي است بايد درآمد آن در همين استان هزينه شود و بايد قهر طبيعت را تبديل به فرصت كنيم و بايد همه مدبران به دور از هرگونه جريان سياسي براي حل مشكلات مردم تلاش كنند. رئيسي افزود: در انتخابات گفتيم بايد سالانه يك ميليون شغل ايجاد شود كه به ما گفتند چگونه اين رقم ايجاد ميشود و گفتند اين سخنان پوپوليستي است اما الان گفتند بايد 955 هزار شغل ايجاد كنيم. وي بيان كرد: در انتخابات گفتيم بايد به دهك پايين جامعه توجه شود كه دو روز بعد از انتخابات گفتند كمك به نيازمندان تحت حمايت را پنج برابر ميكنيم و خوب است كه رقم بخورد.