کد خبر: 869289
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸
به گزارش «جوان آنلاین» به نقل از راشا تودی، طوفانی جمعه شب در تگزاز آمریکا آغاز شد و در پی آن، 18 شهر این ایالت، وضعیت خود را بحرانی و فاجعه‌بار اعلام کرده‌اند. این طوفان را مشابه طوفان کاترینا در سال 2005 دانسته‌اند. بارش شدید باران در بزرگراهی در شهر هوستون ایالت تگزاز، گودالی عظیم ایجاد کرده که باعث شده پلی که به این جاده متصل بوده فرو بریزد.
 
در ادامه این گزارش راشا تودی نوشت حدود هفت میلیون نفر از مردم این ایالت در بدترین شرایط ممکن زندگی‌ می‌کنند.

اداره خدمات آب و هوای ملی آمریکا گزارش کرده که در 48 ساعت گذشته، سطح باران در شهر هوستون به بیش از 76 سانتی متر رسیده و پیش‌بینی شده که باران بیشتری خواهد بارید.

میزان بارش باران به قدری بالا بوده که موجب جاری شدن سیل در سطح شهر‌ها و خانه‌های مردم شد و حتی برخی شهروندان مشغول به ماهیگیری در خانه‌های خود شدند.

شهروندان این ایالت ویدئو‌ها و تصاویر خود را در فضای مجازی منتشر کردند که برخی از آنها را می‌توانید در «جوان آنلاین» ببینید:

یکی از شهروندان شهر هوستون که از نزدیک شاهد تخریب یک پمپ بنزین بوده در پیامی توئیتری عکس‌های این خرابی را منتشر کرد و نوشت: «ای کاش (به حرف مسئولین) گوش می‌کردیم و خانه‌هایمان را خالی می‌کردیم.»

 ویرانی‌های طوفان و سیل در تگزاز آمریکا + تصاویر
 
ویرانی‌های طوفان و سیل در تگزاز آمریکا + تصاویر 
 
ویرانی‌های طوفان و سیل در تگزاز آمریکا + تصاویر 
 
ویرانی‌های طوفان و سیل در تگزاز آمریکا + تصاویر 
 
ویرانی‌های طوفان و سیل در تگزاز آمریکا + تصاویر 
 
ویرانی‌های طوفان و سیل در تگزاز آمریکا + تصاویر 
 
 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار