دوازدهمين جلسه هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري، روز پنجشنبه در تهران برگزار شد.
به گزارش فارس، در ابتداي اين جلسه آيتالله جنتي رئيس مجلس خبرگان رهبري ضمن تبريك اعياد قربان و غدير، بر استفاده از بركات معنوي اين ماه شريف به ويژه اعمال روز عرفه تأكيد كرد.
رئيس مجلس خبرگان رهبري در ادامه با اشاره به جايگاه شهيد و شهادت در اسلام به شهادت شهيد مدافع حرم اهل بيت(ع) شهيد حججي پرداخت و تصريح كرد: «شهادت اين جوان مخلص آثار و بركات فراواني داشت و بار ديگر جامعه ما را به رايحه جهاد في سبيلالله و شهادت در راه خدا عطرآگين نمود و در بين همه اقشار مردم شور و حرارتي وصف ناشدني ايجاد كرد و من مطمئنم اين شور و حال معنوي و تجليل از خانواده آن شهيد از سوي مردم تا چهلم او در كشور ما جريان خواهد داشت. انشاءالله به زودي شاهد باشيم انتقام خون اين شهيد عزيز از داعش گرفته شود. بيشك اين شهيد بزرگوار و خانواده محترم او از اخلاص بالايي برخوردار بودهاند كه خداوند اين چنين آنان را نزد همه مردم عزيز كرده است.»
آيتالله جنتي افزود: «به لطف خدا امروز پس از گذشت حدود 40 سال از انقلاب اسلامي، شاهديم كه روحيه ايثارگري و شهادتطلبي در بين جوانان ما موج ميزند، به نحوي كه براي حضور در جبهههاي سوريه، عراق و نبرد با داعش و گروههاي تكفيري از يكديگر سبقت ميگيرند و بحمدالله اين روزها طبق اخباري كه ميرسد، اين دو كشور اسلامي از لوث وجود گروههاي تكفيري و داعشي دارد تطهير ميشود. من به جوانان عزيز توصيه ميكنم شهيد حججي و ديگر شهيدان مدافع حرم را الگوي خود قرار داده و با تلاش در راه خودسازي و كسب معنويت، راه عزت دنيا و آخرت را بپيمايند.» رئيس مجلس خبرگان رهبري در پايان به دولتمردان توصيه كرد: « دولت محترم فارغ از مسائل سياسي و حزبي به كار و تلاش بپردازد و بداند كه دغدغه مردم مسائل سياسي نيست. گرفتاري و مشكلات مردم، مسائل اقتصادي، اشتغال و رفع معضل بيكاري است. مردم اگر شاهد رونق اقتصادي در جامعه باشند، پشتيبان دولت خواهند بود و اميدواريم دولت از همين ابتداي آغاز به كار سعي كند ظرف مدت كوتاهي تحولي در رفع مشكلات معيشتي و اقتصادي مردم ايجاد كند.» در ادامه جلسه، هيئت رئيسه محترم خبرگان رهبري موضوعات مربوط به اجلاس آينده اين مجلس را مورد بحث و بررسي قرار دادند.