کد خبر: 865204
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۳

سرمربی تاتنهام اعتراف کرد که تیمش توانایی رقابت با یونایتد و سیتی را ندارد. او همچنین درباره حضور نیافتن موراتا در تاتنهام نیز به صحبت پرداخت.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از دیلی میل، تاتنهام فصل گذشته دست به کار بزرگی زد و در رده دوم لیگ برتر قرار گرفت و نایب قهرمان جزیره شد. آنها در این فصل نتوانستند بازیکن صاحب نامی را به خدمت بگیرند.

مائوریسیو پوچتینو درباره شرایط تاتنهام در آستانه شروع لیگ برتر، گفت‌: هواداران می‌دانند که ما باشگاهی نیستیم که بتواند با تیم‌هایی همچون منچستریونایتد و منچسترسیتی رقابت کند. رقابت ما با آنها طور دیگری است. این دو تیم بازیکنان زیادی را جذب کرده‌اند و قدرتمندند ولی ما از توانایی مالی برخوردار نیستیم تا با آنها رقابت کنیم. به همین دلیل برای ما بهتر است که با بازیکنان جوان در لیگ برتر بازی کنیم و امیدوار باشیم که مانع پیشرفت رقبا شویم.

او ادامه‌ داد: برای من کیفیت مهم است نه نام بازیکن. به همین خاطر بود که در چند فصل اخیر بازیکنانی را توانستیم به فوتبال اروپا معرفی کنیم که قبل از آن نام و نشانی نداشتند.

سرمربی تاتنهام در پایان صحبت‌های خود درباره دلیل حضور نیافتن آلوارو موراتا در این تیم، گفت‌: موراتا شاید می‌ترسید که با هری کین رقابت کند و به همین خاطر ترجیح داد که به تاتنهام نیاید. ما برای او احترام قائلیم ولی با این حال به نظر او احترام می‌گذاریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار