کد خبر: 861899
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵
برگزاری مسابقات شطرنج جام ستارگان در منطقه ازاد انزلی

قهرمان شطرنج ایران گفت: این دوره از مسابقات بین‌المللی شطرنج جام ستارگان انزلی به دلیل حضور استاد بزرگ‌های شطرنج ایران و جهان در سطح بسیار بالاتری نسبت به دوره اول آن در سال گذشته قرار دارد.

پرهام مقصود لو در گفت وگو با ایسنا، در حاشیه برگزاری دومین دوره از مسابقات بین‌المللی شطرنج جام ستارگان در منطقه آزاد انزلی اظهار کرد: این دوره از مسابقات به دلیل حضور استاد بزرگ‌های شطرنج ایران و جهان در سطح بسیار بالاتری نسبت به دوره اول آن در سال گذشته قرار دارد.

وی افزود: به دلیل پیشرفت سطح مسابقات و قوی‌تر شدن بازیکنان ایرانی، رقابت‌ها و نتایج چشمگیری را در این مسابقات خواهیم دید.

مقصودلو با اظهار امیدواری از افزایش درجه بین‌المللی هم تیمی‌هایش در این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: هر شطرنج بازی تلاش می‌کند که سطح رنکینگ خود را افزایش دهد و امیدوارم که این اتفاق برای هم تیمی‌های من نیز رقم بخورد.

به گزارش ایسنا، دومین دوره از رقابت‌های بین‌المللی شطرنج جام ستارگان از روز سه‌شنبه در دو بخش ستارگان نوجوان شطرنج ایران و ستارگان شطرنج جهان آغاز شد و تا ۲۷ تیرماه در محل دائمی همایش‌ها و نمایشگاهی سازمان منطقه آزاد انزلی ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار