کد خبر: 860898
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
واكنش رئيس شوراي صنفي نمايش به نامه حسين علم الهدي
محفلي بودن و ضدسينما بودن گروه دولتي هنر و تجربه مسئله‌اي است كه پيش از اين جوان بارها و بارها به آن اشاره كرده است...
نویسنده: جواد محرمي
 
محفلي بودن و ضدسينما بودن گروه دولتي هنر و تجربه مسئله‌اي است كه پيش از اين جوان بارها و بارها به آن اشاره كرده است، انتقاداتي كه بالاخره از ميان مدافعان دولتي سازمان سينمايي هم طرفداراني پيدا كرده است. همايون اسعديان، رئيس شوراي صنفي نمايش روز گذشته با محفلي خواندن اين گروه به اين اشاره كرده كه علم‌الهدي و دوستانش فكر مي‌كنند اين محفل ملك شخصي‌شان است.
 
چندي پيش شوراي صنفي نمايش بر ممنوعيت اكران فيلم‌هاي اكران آزاد و سرگروه‌دار در سالن‌هاي هنر و تجربه تأكيد كرد و اين موضوع با واكنش اميرحسين علم‌الهدي، رئيس اين گروه مواجه شد. وي در نامه‌اي سازمان سينمايي را به تعطيل كردن اين گروه سينمايي تهديد كرده بود. همايون اسعديان روز گذشته واكنش تندتري به تهديدات علم‌الهدي نشان داده و گفته: در يك سال گذشته به درخواست آقاي علم‌الهدي از شوراي صنفي اكران، ما موافقت كرديم تا فيلم‌هاي پرفروش بتوانند در سينماهاي گروه «هنر و تجربه» در شكل محدودي اكران شوند و هر سالن سينماي «هنر وتجربه» 15 سانس در ماه براي اين فيلم‌ها داشته باشد. اكثريت اعضاي شوراي صنفي نمايش با درخواست ايشان مخالف بودند و صرفاً به اصرار شخص بنده با ايشان موافقت كردند؛ دوستان ما با اين استدلال مخالفت مي‌كردند كه اين 15 سانس را براي بالا بردن آمار مخاطب جهت ارائه به مديران بالادستي مي‌خواهند. ظاهراً با آمار مخاطبان اين فيلم‌ها مي‌خواستند ميزاني از عدم موفقيت‌شان را جبران كنند. من اشتباه كردم، من به شخصه بي‌تدبيري شخص خودم را در رابطه با پذيرش درخواست ايشان مي‌پذيرم.
 
اسعديان با اشاره به اينكه علم‌الهدي مدعي است دعوا بين سينماي انديشه و بدنه است، مي‌گويد: لابد به تعبير ايشان سينماي انديشه يعني گروه «هنر و تجربه» و بقيه فيلم‌ها مقابل آن هستند، به نظر جدا از اينكه ايشان دارند به تمام فيلم‌هاي سينماي ايران توهين مي‌كنند و سينماي بدنه را خالي از انديشه مي‌دانند به شخصه چنين جايگاهي براي ايشان قائل نيستم كه اجازه داشته باشند چنين تقسيم‌بندي انجام دهند. خيلي متأسفم كه بايد بگويم چيزي به نام گروه «هنر و تجربه» ديگر وجود ندارد و مدت‌هاست به يك محفل با تمام خصوصيات محفلي آن تبديل شده است. رئيس سابق سازمان سينمايي بدون هيچ پژوهش و كارشناسي سينما «فرهنگ» را در اختيار اين گروه قرار داده است. اگر آقاي علم‌الهدي جرئت ندارند آمار فروش و مخاطبان‌شان را در اين سالن‌ اعلام كنند، هر وقت ضروري باشد قطعاً ما آن را اعلام مي‌كنيم. به گزارش «جوان» براي شكست گروه هنر و تجربه در بحث اكران مي‌توان يك حسن قائل بود و آن هم اينكه سينماي به اصطلاح هنري مخاطب خاص نبايد به جريان اصلي سينماي ايران تبديل شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار