سردار « علی اکبر نجاتی» مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان رضوی با اعلام اين خبر گفت: عملیات خاکبرداری ساختمان اصلی باغ موزه دفاع مقدس آغاز شده و تا سه ماه دیگر به پایان می رسد.
وی تصریح کرد: در جلسه شورای هماهنگی سال گذشته قرار بود نیروهای مسلح یک میلیارد تومان برای باغ موزه اختصاص دهند که در این راستا عملیات خاکبرداری ساختمان اصلی توسط تیپ 45 حضرت جواد الائمه (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغازشده است و امیدواریم سایر نیروهای مسلح نیز در این زمینه کمک کنند.
سردار نجاتي تصریح کرد: قرار است ساختمان موزه مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسانرضوی در مساحتی بالغ بر ۷ هزار متر زیر بنا احداث شود.
وی به تعهدات استانداری، شهرداری و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در جلسه شورای هماهنگی اشاره کرد و افزود: قرار بود استانداری خراسان رضوی 5/2 میلیارد تومان اختصاص دهد که تنها 500 میلیون تومان برای این منظور پرداخت کرد؛ همچنین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشورکه تعهد پرداخت 5/2 میلیارد تومان را داده بود تنها یک و نیم میلیارد تومان تا کنون به این امر اختصاص داده است.
سردار نجاتی ادامه داد: شهرداری مشهد نیز که قول داده بود 3 میلیارد تومان به باغ موزه دفاع مقدس اختصاص دهد،برای انجام این وعده نیازمند طرح و تصویب موضوع در جلسه علنی هفته گذشته بود که به دلیل زیاد بودن موضوعات در این جلسه موضوع به جلسات آینده موکول شد.
وی یادآور شد: پروژه مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسانرضوی در زمینی با مساحت بیش از 20 هزار متر مربع در ضلع جنوبی بوستان کوهسنگی مشهد در حال ساخت است که مراحل احداث ساختمان پژوهشکده بیداری اسلامی این پروژه نیز در حال انجام و پیشرفت است.