رحیم شهرتیفر در دیدار به همراه معاون،
بخشداران و مدیران مجموعه فرمانداری شهرستان تبریز با حجتالاسلام آل هاشم
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز با ابراز خرسندی و تشکر از
مقام معظم رهبری به خاطر انتخاب فردی مومن و فقیه و یادگار دوران ایثار و
شهادت به امامت جمعه تبریز، حضور ایشان را در این جایگاه مایه وحدت و همدلی
مسؤولان و مردم استان دانست. وی با ارائه گزارشی از وضعیت شهرستان تبریز و عملکرد ادارات در حوزههای مختلف، حاشیهنشینی و وضعیت برخی واحدهای تولیدی و صنعتی را عمدهترین دغدغه شهرستان عنوان و ابراز امیدواری کرد با عنایت به حضور حجتالاسلام آل هاشم، ادارات ذیربط در حل این مشکلات همدل و متحد شوند و نتایج حاصل از آن به نفع نظام و مردم عزیز شهر تبریز باشد.
فرماندار تبریز همچنین به برگزاری پرشور انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در این شهرستان اشاره کرد و افزود : بیش از 16 هزار و ۴۰۰ نفر برگزیده از متن مردم در قالب هیأت اجرایی و هیأت نظارت شهرستان تبریز در برگزاری انتخابات همکاری داشتند و خوشحالیم میزان مشارکت در این دوره از انتخابات رقمی چشمگیر بود.
شهرتیفر در پایان از امام جمعه تبریز درخواست کرد دستور فعال کردن شورای هماهنگی و بررسی مسائل فرهنگی شهرستان را صادر کند تا هماهنگیهای لازم بین ارگانهای ذیربط بیش از پیش فراهم شود.