کد خبر: 855107
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲
سعیدی:
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: امام راحل تحولی در تاریخ ایجاد کرده‌اند که این تحول همیشه ماندگار و جاودان است..

محمداسماعیل سعیدی  اظهار کرد: امام‌ راحل طبق گفته مقام معظم رهبری حقیقت همیشه جاودان تاریخ است و این به آن معناست که ایشان چنان تحولی در تاریخ ایجاد کرده‌اند که این تحول همیشه ماندگار و جاودانه است.

وی با بیان اینکه امام‌خمینی(ره) همانند نام خود، روح خدا در کالبد زمان است، گفت: امام‌ راحل به خدا اعتماد کرده بود و با توکل برخدا انقلاب را پدید آورد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تأکید به اینکه امام‌خمینی(ره)  اهل عمل بود و فقط به حرف اکتفا نمی‌کرد، افزود: امام راحل با روحیه انقلابی خود به تک تک فرامین قرآنی و دستورات خداوند عمل کرد.

وی افزود: نکته مهم ویژگی‌های امام راحل اعتماد ایشان به مردم بود که باور ظرفیت مردم، انقلابی جاودان در جهت ترویج اسلام ناب را رقم زد.

سعیدی بیان کرد: در حال حاضر از برکت وجودی امام‌خمینی(ره)  بی‌بهره هستیم، باید مسؤولان و دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی ویژگی‌های بارز امام راحل را برای جوانان تبیین کنند.

وی افزود: مسؤولان باید متوجه باشند که بهترین ابزار برای آموزش و تربیت جوانان با انقلاب و امام‌ راحل در چیست.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید گفته‌ها و دستورات امام‌خمینی(ره) تبیین و تشریح شود و فقط به چند مراسم و چند سطر در کتاب اکتفا نشود بلکه از ابزارهایی نظیر هنر که بهترین زبان بین‌المللی است، استفاده شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها