کد خبر: 854938
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵
دیدار دیشب تیم‌های ملی ایران و مونته‌نگرو از تلویزیون پخش نشد و دیدار تیم‌ملی والیبال هم به شکل عجیبی از طریق دو شبکه روی آنتن رفت.
شب گذشته تیم‌ملی فوتبال ایران در حالی در یک دیدار دوستانه به مصاف مونته‌نگرو رفت که این بازی پشت درب‌های بسته نبود و اتفاقا قرار شده بود از شبکه رسمی کشور میزبان پخش شود. اما این بازی روی آنتن شبکه سه و ورزش نرفت و با انتقاد تعداد زیادی از فوتبال‌دوستان روبرو شد.
 
چراکه انگار امکان پخش این بازی وجود داشته است و دقیقا در زمان بازی تیم‌ملی شبکه ورزش در حال پخش مسابقات موتوجی‌چی بود. از طرفی پخش دیدار والیبال ایران و لهستان که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود نیز با انتقادات زیادی روبرو شد. ابتدا شبکه سه دو ست این بازی را به طور کامل پوشش داد.
 
اما در پایان ست سوم در حالیکه ایران برای برد فقط ۲ امتیاز نیاز داشت، پخش این بازی به دلیل پخش سریال به شبکه ورزش محول شد. این اتفاق حتی انتقاد سید محمد موسوی را هم در پی داشت. ستاره غایب تیم ملی والیبال درباره این اتفاق نوشت: «کاری کنیم دیگر هنگام یک اتفاق ملی، سریال پخش نشود!»
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
هستی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۵
0
0
وقتی شبکه ورزش هست چه اصراریه که شبکه سه بازیها رو پخش کنه ! ما خانمها می خوایم سریال ببینیم اگه آقایون بزارن :(
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار