کد خبر: 854394
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲
رییس پلیس پیشگیری استان سمنان خبرداد:
رییس پلیس پیشگیری استان سمنان از کشف یک محموله کالای قاچاق در این استان خبر داد.
سرهنگ بینقی رییس پلیس پیشگیری استان سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: ارزش این محموله قاچاق که صبح امروز هشتم خرداد کشف شد بالغ بر 500 میلیون ریال است.
وی با بیان اینکه این محموله در سرخه کشف شده افزود: این محموله شامل ۹۵ دستگاه تلفن همراه قاچاق بوده که از یک تریلی کشف شده است.
رییس پلیس پیشگیری استان سمنان ادامه داد: این محموله که به صورت قاچاق حمل می‌شد در پلیس راه سرخه و از داخل یک‌دستگاه تریلی که از تهران به سمت مشهد در حال حرکت بوده توسط ماموران یگان امداد شهرستان سرخه کشف شده است.
سرهنگ بینقی از عزم جدی پلیس استان سمنان برای مبارزه با قاچاق کالا خبر داد و گفت: نیروی انتظامی در برخورد با متخلفین قاچاق کالا و ارز جدی است و با افراد سودجو برابر مقررات برخورد قانونی خواد کرد.
وی تصریح کرد: قاچاق کالا اثرات بسیار مخربی در تولید داخلی و رکود در بازار تولید کشورمان دارد و لذا نیروی انتظامی همه توان خود را برای مقابله با آن به‌میدان می‌آورد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار