کد خبر: 851435
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲
آقايان بدانند سينه من پر از اسرار است، اگر قرار باشد لب به سخن باز كنم هيچ‌كس نمي‌تواند حرفي بزند اما اخلاق به من اجازه نمي‌دهد.
به گزارش تسنيم، حجت‌الاسلام سيدابراهيم رئيسي، كانديداي دوازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري كه عصر ديروز در جمع مردم اردبيل سخن مي‌گفت، با تقدير از استقبال باشكوه و پرشور مردم اين شهر، اظهار داشت: مردم مهم‌ترين مؤلفه قدرت در نظام جمهوري اسلامي ايران هستند. وي با بيان اينكه كشور در حوزه‌هاي اقتصادي و اجتماعي مشكلات عديده‌اي دارد و هيچ تناسبي با شأن ملت ايران ندارد، تصريح كرد: شأن مردم و زنان ايراني ما آن است كه حقوق حقه و كرامت آنها رعايت شود؛ حق شهروندي يك ايراني آن است كه شغل و كار داشته باشد؛ حق يك دختر و پسر ايراني آن است كه در يك فضاي مالي حداقلي بتوانند زندگي خود را آغاز كنند، حق شهروندي نمايش نيست كه از آن پرده‌برداري كنند. كانديداي انتخابات رياست‌جمهوري با تأكيد بر اينكه قانون دولت را موظف به ايجاد شغل براي جوانان كرده، اضافه كرد: اردبيل قطب كشاورزي ايران است، چرا كشاورزي در اردبيل مورد توجه نبوده؟ چرا به صنايع تبديلي توجهي نشده؟ محصولات اردبيل در كجاي دنيا وجود دارد؟ اما دولت بايد محصول كشاورزي را تضممين كند تا كشاورز ما احساس آرامش كند. رئيسي با بيان اينكه خاك و زمين شهرستان مغان از بهترين زمين‌هاي كشاورزي است و بايد دولت كشاورز را پشتيباني كند، ادامه داد: راه‌آهن منطقه اردبيل به ويژه راه‌آهن پارس‌آباد مطالبه به حق مردم است؛ امروز مردم حداقل‌ها را مطالبه مي‌كنند اما آقايان توجهي ندارند.
 
 كانديداي انتخابات رياست‌جمهوري در پاسخ به ادعاي رئيس‌جمهور كه گفته بود تجمعات حمايتي رئيسي از كجا جمع شده است، افزود: وقتي شما صداي مردم را نشنيده‌ايد و امروز براي شنيدن صداي ما دير شده است، اگر دولتي منتقدين را مورد تمسخر قرار داده و تحقير كند، فساد آن دولت را در برمي‌گيرد. رئيسي گفت: اگر به بازار برويد و گوشت، نان و برنج بخريد متوجه مي‌شويد كه قيمت‌ها در دولت شما دو برابر شده است. اگر قرار باشد چرخ‌هاي اقتصاد متوقف باشد و ادعاي آرامش كنيد قابل قبول نيست ركود در دولت شما ركورد‌زده است. كانديداي انتخابات رياست‌جمهوري تصريح كرد: اينكه از ركود عبور كرده‌ايم را بايد مردم و توليد‌كنندگان ما بايد بگويند. توليد‌كنندگان ما شده‌اند توزيع كننده. امروز جوان و با پدرش بيكار شده چون 17 هزار كارگاه در كشور تعطيل شده است. رئيسي اظهار داشت: من به زبان مردم سخن مي‌گويم؛ افتخار مي‌كنم زبان كارگران، كشاورزان، محرومان و بسيار فرهيختگان و دختران و پسران دردمند باشم؛ بايد فرياد اين دختران وپسران را بايد شنيد. 
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
0
0
من به این بزرگوار پیشنهاد می کنم فعلا این اسرار را در سینه مبارکشان نگه دارند و در سال 1400 در جلسان مناظره فاش کنند تا بهانه ایی دست دولت ندهند که مدعی بشوند ما ارامش نداشتیم و نتوانستیم به خواسته های مردم برسیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار