کد خبر: 846994
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶
بایان رقابت های لیگ برتر والیبال نشسته بانوان

مدیر تیم‌های ملی والیبال نشسته زنان و مردان با اشاره به انجام تغییرات و جوانگرایی تیم‌ها قبل از اعزام به مسابقات آسیایی چین، گفت: برای این که بتوانیم در مسابقات آسیایی چین سهمیه بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا اندونزی و مسابقات جهانی ۲۰۱۸ هلند را در بخش زنان کسب کنیم، باید تیمی جوان و قوی را راهی چین کنیم.

هادی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت تیم‌ ‌ملی والیبال نشسته زنان و مردان برای شرکت در مسابقات آسیایی چین که خردادماه برگزار خواهد شد، افزود: در حال‌ حاضر به دنبال یک‌سری تغییرات در ترکیب تیم و جوانگرایی آن در بخش زنان و مردان هستیم  تا تیم قوی و جوانی را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا در چین داشته باشیم. چون در چین سهمیه بازی‌های پاراآسیایی اندونزی و مسابقات جهانی ۲۰۱۸هلند توزیع خواهد شد. ما باید تحت هر شرایطی در چین بتوانیم در قسمت بانوان روی سکو قرار بگیریم تا از دو سهمیه‌ای که در این رقابت‌ها به تیم‌ها تعلق می‌گیرد یک سهمیه‌مان تیم والیبال نشسته زنان ایران باشد. البته در بخش مردان با توجه به قهرمانی تیم‌ ‌ملی والیبال نشسته ایران در پارالمپیک ریو، مردان ما سهمیه بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا اندونزی و جهانی هلند را همراه با تیم زنان چین کسب کرده‌اند. ما باید تحت هر شرایطی سهمیه زنان را نیز به دست آوردیم تا با تیم کاملی عازم اندونزی شویم.

مدیر تیم‌های ملی والیبال نشسته زنان و مردان هم‌چنین از معرفی مربیان تیم‌های ملی والیبال نشسته زنان و مردان و نفرات دعوت شده به اردو در هفته‌ آینده خبر داد و گفت‌: سعی کردیم بهترین مربیان را برای هر دو بخش زنان و مردان گزینش کنیم تا با ترکیب متفاوت و قوی راهی چین شویم.

او از حضور تیم‌ ‌ملی والیبال نشسته روسیه در ایران برای انجام چند دیدار تدارکاتی با تیم‌های والیبال نشسته مردان ایران خبر داد و تصریح کرد: تیم‌ ‌ملی والیبال نشسته روسیه ۱۸ اردیبهشت‌ماه با هزینه شخصی خود به ایران می‌آید و چند دیدار تدارکاتی قبل از شرکت در رقابت‌های قهرمانی آسیایی چین با تیم‌های جوان، بزرگسالان و باشگاهی خواهد داشت. هم‌چنین با درخواستی که تیم‌ ‌ملی والیبال نشسته آلمان برای انجام چند دیدار تدارکاتی با تیم ایران داشت، این تیم نیز مردادماه به ایران می‌آید و چند بازی تدارکاتی با تیم‌های والیبال نشسته ایران برگزار خواهد کرد.

رضایی در پایان در مورد علت برگزار نشدن مسابقات والیبال نشسته باشگاه‌های جهان در اردیبهشت‌ماه به میزبانی ایران در تبریز، گفت: به دلیل اعلام آمادگی تنها پنج تیم برای شرکت در این رقابت‌ها، صلاح ندیدم که مسابقات با چنین شرایطی برگزار کنیم. البته این مساله را پیش از این به فدراسیون جهانی والیبال نشسته در تفاهم‌نامه‌ای تهیه کرده بودیم که اگر تعداد تیم‌ها از هشت تیم کم‌تر باشد. مسابقات را برگزار نخواهیم کرد. البته ما حاضریم دوباره میزبان برگزاری مسابقات والیبال نشسته باشگاه‌های جهان باشیم و این مساله را در اجلاس سازمان جهانی والیبال نشسته که در جریان مسابقات آسیایی چین برگزار خواهد شد، اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار