کد خبر: 846473
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹
کارلو آنچلوتی

سرمربی بایرن مونیخ با وجود تساوی برابر بایرلورکوزن بعد از باخت اروپایی به رئال مادرید، از عملکرد شاگردانش راضی است.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از کیکر، بایرن مونیخ در هفته بیست و نهم رقابت‌های بوندسلیگا دو امتیاز حساس را از دست داد. باواریایی‌ها  که برای دیدار با بایرلورکوزن به ورزشگاه خانگی این تیم رفته بودند در نهایت با تساوی بدون گل متوقف شدند.

کارلو آنچلوتی بر این باور است که تیمش شایسته پیروزی در این دیدار بود. سرمربی بایرن مونیخ در نشست خبری بعد از بازی گفت‌: بر این باور هستم که ما شایسته پیروزی در این دیدار بودیم. از عملکرد بازیکنان راضی هستم. بهتر از حریف بازی کردیم و در بیشتر زمان‌های بازی توپ و میدان را در اختیار داشتیم. فرصت‌های زیادی را روی دروازه‌ حریف خلق کردیم اما  متاسفانه نتوانستیم از آنها استفاده کنیم.

او ادامه‌ داد: این طبیعی است که در بعضی از بازی‌ها امکان پیروزی وجود ندارد و چه بسا با وجود فرصت‌های زیاد گلزنی بازی به تساوی کشیده شود. لورکوزن برای کسب این تساوی جنگید و در نهایت هم به آن چه می‌خواست رسید. باید قبول کنیم که این دیدار مساوی شده و تلاش ما راه به جایی نبرد.

بایرن مونیخ باید خود را آماده دیدار برگشت برابر رئال‌ مادرید کند. آنچلوتی درباره این دیدار گفت‌:  بدون شک بازی بسیار سختی برابر رئال مادرید خواهیم داشت اما  آماده این دیدار بزرگ هستیم. درست است که در آلیانس آره‌نا تن به شکست دادیم اما هنوز تکلیف تیم صعود کننده مشخص نیست و از پیش باخته نیستیم. نهایت تلاش خود را به کار می‌گیریم تا به بازی برگردیم. من به شاگردانم ایمان دارم.

سرمربی بایرن در پایان سخنان خود درباره وضعیت لواندوفسکی، گفت‌: خوشبختانه لوا در وضعیت خوبی به سر می‌برد و آماده دیدار برابر رئال است اما  وضعیت هوملس و بواتنگ هنوز مشخص نیست و باید منتظر بمانیم.‌

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار