کد خبر: 845162
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۸
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی البرزخبرداد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز با اشاره به اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی در البرز در سال‌جاری نیز با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد، گفت: رفع موانع تولید در استان البرز همچنان ادامه دارد.

ذبیح‌الله قائمی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی در استان البرز اقدامات بسیار موثری را در راستای احیای واحدهای تولیدی نیمه فعال و غیرفعال انجام داده است.

وی با تأکید بر اینکه در این راستا با تشکیل ستاد رفع موانع تولید و با بررسی واحدهای تولیدی مشکل‌دار موفق شدیم بسیاری از واحدها را به سمت توسعه و پیشرفت حرکت دهیم،‌ گفت: سال گذشته568 واحد تولیدی در استان البرز احیا شدند که در این راستا 10 هزار شغل نیز ایجاد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی البرز در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در این راستا همچنین 108 طرح کشاورزی و تأثیرگذار در سال 95 به بهره‌برداری رسید، افزود: در بخش صنعت نیز 68 طرح ویژه با ایجاد اشتغال برای حدود 25 هزار و 800 نفر سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار