السد در آغاز هفته بیست و پنجم لیگ ستارگان قطر دو امتیاز حساس را از دست داد اما لخویای صدرنشین توانست در حضور جباری و منتظری الاهلی را شکست دهد و قهرمانی خود را نهایی کند.
به گزارش ایسنا، هفته بیست و پنجم لیگ ستارگان قطر با انجام دو دیدار آغاز شد که در حساسترین بازی السد در ورزشگاه خانگی خود دو امتیاز حساس را از دست داد تا نتواند به قهرمانی امیدوار شود و به قرار گرفتن در جایگاه دوم اکتفا کند. گل های السد را در این دیدار ژاوی هرناندس و بغداد بونجاح به ثمر رساندند.
مرتضی پورعلیگنجی، ستاره ایرانی السد، در این دیدار هم در ترکیب اصلی تیمش به میدان رفت و ۹۰ دقیقه بازی کرد.
السد با این تساوی ۵۸ امتیازی شد و با ۴ امتیاز کمتر نسبت به لخویا در رده دوم جدول ردهبندی باقی ماند. این در حالی است که تنها یک هفته دیگر به پایان لیگ ستارگان قطر باقی مانده است و به این ترتیب السد با پورعلیگنجی به نایب قهرمانی بسنده کرد و لخویا قهرمانی خود را نهایی کرد.
در دیگر دیدار برگزار شده لخویای صدرنشین توانست یک پیروزی ارزشمند را به دست آورد و با نتیجه دو بر یک برابر الاهلی به پیروزی برسد.
مجتبی جباری و پژمان منتظری دو بازیکن ایرانی الاهلی در این دیدار در
ترکیب اصلی تیم خود به میدان رفتند. منتظری ۹۰ دقیقه بازی کرد اما جباری در
دقیقه ۸۹ از بازی تعویض شد.
انتهای پیام