کد خبر: 842732
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی:
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری‌های لازمه برای پرداخت حقوق معلمان حق التدریس از سوی بنده انجام شده است ودر صحن علنی مجلس نسبت به این مساله تذکرجدی می دهم.

نادر قاضی پور امروز درگفت‌وگوباخبرنگارجوان در ارومیه اظهار داشت: مدت 6ماه است که دولت حقوق معلمان حق التدریس را پرداخت نکرده است وبنده پیگیر وصول حقوق آن‌ها هستم.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش توجه ویژه ای برای پرداخت حقوق معلمان حق التدریس ندارد گفت: چندین بار تذکراز سوی بنده به رئیس جمهور، معاون رئیس جمهورووزیرآموزش پرورش داده شده است ولی هیچ اعتنایی از سوی آن‌ها برای رسید‌گی به این مساله صورت نگرفته است.

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی درادامه افزود: پیگیری های لازمه برای پرداخت حقوق معلمان حق التدریس از سوی بنده انجام شده است ودر صحن علنی مجلس نسبت به این مساله تذکر جدی می دهم.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها