کد خبر: 839635
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۸

سرمربی تیم فوتبال الهلال می‌گوید می‌داند که پرسپولیس تیمی قوی است ولی نهایت سعی‌شان را می‌کنند که در اولین دیدارشان در لیگ قهرمانان آسیا دست پر از زمین بازی بیرون بیایند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، رامون دیاس در نشست خبری پیش از دیدار برابر پرسپولیس در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، اظهار کرد: ما می‌دانیم که پرسپولیس تیمی قوی است و بازی نسبتا سختی برابر آنها داریم. ما می‌دانیم که آنها صدرنشین لیگ برتر ایران هستند و این یک شروع است برای بازی‌های  بین‌المللی ما در لیگ قهرمانان آسیا، در نتیجه‌ باید نهایت سعی مان را بکنیم تا با دست پر از این بازی‌ بیرون بیاییم.

در ادامه‌ بوناتینی، بازیکن الهلال در تایید صحبت‌های سرمربی  این تیم، گفت‌: با احترام نسبت به پرسپولیس که تیمی قدر است، حدس می زنم که بازی سختی مقابل این تیم داشته باشیم. نهایت سعی‌مان را می‌کنیم تا بازی خوبی را ارائه دهیم و نتیجه‌ بگیریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار