کد خبر: 826557
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴

نصرالله پریچهره

سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری می‌گوید، مساله نبود پیست چوبی در ایران و نیاز به تمرین در آن در جلسات شورای برون مرزی مطرح شد و معاون ورزش قهرمانی هم گفت که در مورد پیست چوبی ساری صحبتی با رییس شرکت توسعه و تجهیز داشته باشد.

نصرالله پریچهره در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی اینکه مشکل زیرساختی دوچرخه سواری و مشکلات حاصل از نبود پیست چوبی در ایران را به اطلاع وزارت ورزش رسانده است یا خیر؟ تصریح کرد: در جلسات شورای برون مرزی این موضوع مطرح شد که چرا در نظر داریم اردوی تیم ملی را در هندوستان برگزار کنیم و در آنجا اطلاع دادیم که در ایران پیست چوبی وجود ندارد.

او ادامه داد: گفتیم که چند ماه در ایران هزینه می‌کنیم اما در نهایت رکابزنان باید به جایی بروند که با فضای آن آشنایی ندارند. بنابراین تصمیم گرفته شد همین هزینه را در محل مسابقات انجام دهیم تا حداقل رکابزنان مشکل فضا نداشته باشند. در کل نیاز به تمرین در پیست چوبی را در شورای برون مرزی درست جا انداختم و به آقای سجادی هم گفتم، او نیز یادداشتی برداشت و گفت در مورد پیست چوبی با مدبر رییس شرکت توسعه و تجهیز صحبت می‌کند.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار