حسین تقی نژاد در مراسم کلنگ زنی پروژه گازرسانی به روستای گلین رود که با حضور استاندار البرز ومسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، گفت : کلنگ گازرسانی روستاهای گلین رود، سیبستان و وشگین در شهرستان ساوجبلاغ به زمین خورد. وی خاطرنشان کرد: پروژه گازرسانی به طالقان که قرار بود 2 ساله به بهره برداری برسد، امروز 161 کیلومتر از این مسیر در 131 روز به بهره برداری رسیده است.
تقی نژاد گفت: در صورتی که مسئولین شهرستانی کمک و همکاری کنند، پروژه شهرستان ساوجبلاغ نیز ظرف 270 روز به بهره برداری خواهد رسید، اما تلاش خواهد شد پروژه گلین رود و سیبستان ظرف 6 ماه به بهره برداری برسد.
وی گفت:با توجه به اینکه روستای گلین رود و سیبستان دارای 250 خانوار و وشگین 50 خانوار هستند، با به ثمررسیدن این پروژه 300 خانوار از نعمت گاز بهره مند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز گفت : 7 روستای فاقد گاز شهرستان ساوجبلاغ نیز در حال مطالعه و طراحی برای گازرسانی هستند تا مشخص شود از خط لوله یا LNG یا CNG گاز رسانی صورت گیرد.