کد خبر: 822001
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
تکواندو

در پایان هفته پنجم لیگ برتر مردان، تیم دانشگاه آزاد توانست با استمرار پیروزی‌های خود و بدون باخت جایگاهش را در صدر جدول رده‌بندی تثبیت کند.

به گزارش ایسنا، دیدارهای هفته چهارم و پنجم از پانزدهمین دوره لیگ برترجوانان و بزرگسالان «جام خلیج فارس»، یادواره شهدای تکواندوی مدافع حرم از صبح امروز (پنج‌شنبه) با حضور ۱۱۸ تکواندوکا و در قالب ۸ تیم در فدراسیون تکواندو برگزار شد.

در پایان هفته پنجم این رقابت‌ها، تیم دانشگاه آزاد اسلامی با دو برد دیگر ۱۵ امتیازی شده و همچنان صدر جدول را در اختیار دارد، شهرداری ورامین با ۹ امتیاز و دو پله صعود توانست در جایگاه دوم جدول رده‌بندی قرار بگیرد و تیم لوازم خانگی کن نیز با کسب ۷ امتیاز سوم شد.

تیم‌های پاس قوامین، یاسین پیشرو البرز، هیأت تکواندو استان مازندران، هیأت تکواندو شمال شرق و مجتمع فرهنگی ورزشی جوانه به ترتیب رده‌های چهارم تا هشتم جدول رده‌بندی را از آن خود کردند.

نتایج هفته چهارم و پنجم به شرح ذیل است:

***هفته چهارم
تیم پاس قوامین ۳ - تیم دانشگاه آزاد اسلامی ۵
تیم مجتمع فرهنگی ورزشی جوانه ۳ - تیم هیات تکواندوی شمال‌شرق ۵
تیم هیات تکواندوی مازندران ۴ - تیم یاسین پیشرو البرز ۴
تیم شهرداری ورامین - تیم لوازم خانگی کن (معوقه)

***هفته پنجم
تیم شهرداری ورامین ۶ - تیم هیات تکواندوی مازندران ۲
تیم پاس قوامین ۳ - تیم یاسین پیشرو البرز ۵
تیم مجتمع فرهنگی ورزشی جوانه صفر - تیم لوازم خانگی کن ۸
تیم هیات تکواندوی شمال‌شرق یک - تیم دانشگاه آزاد اسلامی ۷

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار