کد خبر: 821233
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۵
محمد حسين لطيفي:
محمدحسين لطيفي زندگي كربلايي كاظم ساروقي را كه طي معجزه‌اي قادر به خواندن قرآن و حفظ كلام‌الله شد، به سريال تبديل مي‌كند.
لطيفي درباره ساخت اين سريال كه «خوشه نور» نام دارد، گفت: ۱۲ سال پيش فيلمنامه هشت قسمتي را با موضوع زندگي كربلايي كاظم ساروقي نوشتم و اگر قرار به ساخت اين سريال باشد، همين فيلمنامه را ادامه داده و خواهم ساخت.
وي افزود: 12 سال پيش قرار بود اين سريال ساخته شود كه اين اتفاق نيفتاد، الان هم كه دوباره مسئله ساخت اين سريال مطرح شده، در عمل هيچ اتفاقي نيفتاده است و تا اين لحظه خبر خاصي از روند توليد سريال ندارم.

وي ادامه داد: احساس شخصي‌ام اين است كه ارحج بر هر مدير و مشاور، كارگرداني است كه 22 سال در رسانه ملي و خارج از آن در حال فعاليت است، به عبارت ديگر اگر قرار است كار مذهبي ساخته شود، ارحج بر همه دوستان خودم هستم كه روي فيلمنامه و جزئيات سريال نظر دهم. لطيفي با بيان اينكه 12 سال پيش هم رسانه ملي پيشنهاد ساخت اين سريال را داده بود، اظهار داشت: در طول مدت 22 سال فعاليتم تا به امروز به هيچ تهيه‌كننده‌اي اعلام نكردم كه كاري را بسازيم و هميشه دوستان به من محبت كرده‌اند و پيشنهاد داده‌اند.

كارگردان فيلم «روز سوم» تصريح كرد: اگر رسانه ملي علاقه‌مند به توليد اين سريال به كارگرداني بنده است، قاعدتاً بايد فرصتي به من داده شود تا دوباره متن را از قسمت هشت به بعد و حداقل تا 26 قسمت بنويسم و آن زمان مي‌توانم اين كار را بسازم، البته همه اين مسائل منوط به علاقه رسانه ملي و تأمين بودجه براي سريال است.

وي درباره توليد چنين آثاري در شبكه خانگي گفت: قطعاً چنين امكاني وجود دارد ولي اگر اين پروژه‌ها نيز در شبكه خانگي توليد شود، قطعاً رسانه ملي بايد از اين مسئله خجالت بكشد كه كارهاي كم مايه و حتي بي‌مايه توليد مي‌كند و آثاري مانند سريال «خوشه نور» در شبكه خانگي ساخته مي‌شود.
كارگردان «پادري» با بيان اينكه مستقل هستم و در طول مدت كاري‌ام به غير از فيلم «روز سوم» كه تهيه‌كننده دولتي داشته در سينما كار نكرده و هميشه در سينماي بدنه كار كرده‌ام، اظهار داشت: من در طول مدت فعاليتم آثار ارزشمندي در رسانه ملي داشته ام ولي حدوداً هشت سالي مي‌شود كه ديگر خبري از آثاري مانند صاحبدلان، وفا، سفر سبز و... در رسانه ملي نيست و به عنوان يك كارگردان به مديران، بودجه و سياستگذاري رسانه ملي اعتراض دارم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار