کد خبر: 821045
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵
معاون وزیر نفت خبر داد :
عباس کاظمی معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش گفت: پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس در مرحله نخست (واحد تقطیر) آماده تحویل سرویس عملیاتی بوده و امید است با آماده‌سازی بخش تولید بنزین تا پایان امسال بتوانیم به پیشرفت مطلوبی در این زمینه دست یابیم.

کاظمی از لزوم توجه جدی و برنامه‌ریزی اساسی در بحث صادرات فرآورده با توجه به بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس و مازاد مصرف فرآورده کشور خبرداد.
وی بیان داشت: با بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس، در شهرها و جاده‌های اصلی کشور، بنزین توزیعی یورو ٤ خواهد شد و بر امر خودکفایی در تولید و تامین بنزین، نیاز داخل دست پیدا می‌کنیم.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش افزود: با بهره‌برداری از مراحل دوم و سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، ایران به باشگاه صادرکنندگان بنزین می‌پیوندد.
پالایشگاه میعانات گازی خلیج فارس بزرگترین پالایشگاه تولید بنزین کشور است که با بهره برداری کامل، 55 درصد مجموع تولید سایر پالایشگاه های کشور می تواند بنزین تولید کند تا مجموع تولید بنزین کشور به بیش از100میلیون لیتر برسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر