کد خبر: 818013
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۵
رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري پيش‌بيني کرد در صورتي که انتخابات رياست جمهوري 96 به دور دوم کشيده شود قطعاً روحاني رقابت را واگذار خواهد کرد.
به گزارش رسا، محمدرضا باهنر طي سخناني در انجمن اسلامي مهندسين خراسان مردم‌سالاري ديني را هديه بزرگ الهي دانست و بيان کرد: اين نظام مردم‌سالار ديني که توانسته تا به مردم‌سالاري و ديني بودن عموم به صورت يکسان و هم اندازه تکيه کند، بايد به صورت جدي و مستمر با همت همگان تا ظهور حضرت مهدي(عج) ادامه پيدا کند. وي با اشاره به مطالب روشنگرانه رهبري در اهميت و شأن رأي مردم يادآور شد: مقام معظم رهبري فرمودند آنهايي که حتي نظام جمهوري اسلامي را قبول ندارند، بايد پاي صندوق‌هاي رأي بيايند و اين بيان ارزشمند اهميت جايگاه رفيع رأي مردم را در نظام جمهوري اسلامي مي‌رساند.

باهنر با بيان اينکه من نسبت به آينده مردم‌سالاري ديني که چندين حزب ضابطه‌مند را نداشته باشيم نگران هستم، تصريح کرد: من حضور احزاب را لازم مي‌دانم چراکه يکي از وظايف اساسي آن قاب‌سازي است؛ رؤساي جمهور نيز هر يک در برهه‌اي کوتاه با اوج فعاليت و تبليغات به منصب رسيدند که اين کار احزاب است. رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري با بيان اينکه رئيس‌جمهور مدبر حزب ضابطه مند و چارچوب‌دار مي‌خواهد، يادآور شد: در مدت باقي مانده تا انتخابات کانديداها بايد در خصوص شهر و روستا به جد وارد شوند و دغدغه داشته باشند و شوراهاي شهر و روستا را نبايد به هيچ عنوان از دست داد. وي با بيان اينکه اصلاح‌طلبان با وجود انتقادات هرگز از روحاني عبور نکرده و نگران عدم رأي ايشان هستند، گفت: بدون شک رئيس‌جمهور فعلي اگر به مرحله دوم در انتخابات برسد، برکناري‌اش قطعي است. 
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
عبدالله منتقد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
0
4
ایشان طی این مدت برای غرب کار کرده لذا بهتر است برای انگلیس یا آمریکا نامزد شود . تا دور دومی هم در کار نباشد !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
0
1
روحانی قطعا می بازد ولی به فکر کشور باشید که ایران و حکومت نبازد
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
0
1
سلام من فکر کنم به دور دوم هم نرود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
0
1
آقای باهنر عزیز نیاز به دور دوم ندارد کلا می بازد چون بر اساس اتقاد می گویم ونظر بیشتر مردم هم همین است چون می گویند در آن زمان باپول نداشته مردم بهتر زندگی می کردند ولی حالا کلی پول بلوکه شده آمد داخل ایران چی شد که کوچکترین اتغاق نیفتاد تازه جلوی یک کار خداپسندانه را هم گرفتند همان مسکن مهر یه مشت انسان فقیر واقعی از آنجا خانه می گرفتند ولی حالا چی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار