کد خبر: 817982
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸
پسر جواني كه براي فروش گوشي‌اش در سايت ديوار آگهي داده بود، وقتي با خريدار قرار ملاقات گذاشت، در دام زورگيران گرفتار شد.
به گزارش خبرنگار ما، شامگاه اولين روز مردادماه امسال بود كه پسر جواني سراسيمه به كلانتري 156 افسريه رفت و گفت دو پسر زورگير پس از ضرب و جرح، گوشي گرانقيمتش را سرقت كرده‌اند.

شاكي در توضيح ماجرا گفت: مدتي بود تصميم داشتم گوشي گرانقيمتم را بفروشم و گوشي جديدي بخرم تا اينكه يك روز قبل گوشي‌ام را براي فروش در سايت ديوار آگهي دادم. پس از اين چند نفري براي خريد با من تماس گرفتند، اما بر سر قيمت به توافق نرسيديم تا اينكه امروز عصر پسر جواني با من تماس گرفت و علت فروش گوشي‌ام را سؤال كرد. من به او گفتم كه قصد دارم گوشي گرانقيمت‌تري بخرم و او هم مدعي شد گوشي مدل بالايي دارد و حاضر است با گرفتن مبلغ كمي با گوشي‌ام عوض كند. در نهايت پس از كمي حرف زدن بر سر قيمت توافق كرديم و براي ساعت 21 در خياباني حوالي سه راه افسريه قرار ملاقات گذاشتيم.

پس از اين گوشي‌ام را با كارتنش برداشتم و به محل ملاقات رفتم تا اينكه دقايقي بعد خودروي پژويي كنارم توقف كرد. دو پسر جوان از خودرو پياده شدند و به سراغ من آمدند، اما راننده كه مرد جواني بود، داخل خودرو پشت فرمان آماده حركت بود. يكي از آن دو نفر خودش را خريدار گوشي معرفي كرد و مدعي شد گوشي‌اش را براي تعويض با گوشي‌ام آورده است. او گوشي را به من داد و خواست من هم گوشي‌ام را به او بدهم تا ببيند. وقتي گوشي‌اش را خوب بررسي كردم، متوجه شدم گوشي او تقلبي و ارزانقيمت است، به همين دليل گوشي را به او برگرداندم و گفتم منصرف شده‌ام و قصد ندارم گوشي‌ام را تعويض كنم. وقتي از او خواستم گوشي‌ام را به من برگرداند، ناگهان دو نفري به من حمله كردند و به شدت كتكم زدند و بعد از گرفتن كارتن گوشي‌ام به سرعت با خودرویشان از محل گريختند.

پس از طرح اين شكايت، تيمي از مأموران پليس آگاهي تهران به دستور قاضي علي وسيله ايرد موسي، بازپرس شعبه پنجم دادسراي ناحيه 34 براي شناسايي و دستگيري زورگيران وارد عمل شدند.

مأموران در تحقيقات تخصصي مردي به نام طالب را كه به عنوان خريدار با شاكي تماس گرفته بود، شناسايي و بازداشت كردند. متهم ابتدا منكر سرقت شد، اما در بازجويي‌هاي فني مدعي شد كه مدتي است خط تلفنش در اختيار مرد خياطي به نام داوود است. پس از اين، مأموران پليس مرد خياط را براي تحقيقات بازداشت كردند. داوود پس از دستگيری جرم خود را انكار كرد و مدعي شد طالب را نمي‌شناسد، اما متهم وقتي با مدارك و دلايل روبه‌رو شد، به زورگيري با همدستي برادرش اعتراف كرد. بعد از آن بود كه مأموران برادر متهم را بازداشت كردند.  سه زورگير چند روز قبل براي بازجويي به دادسراي ويژه سرقت منتقل شدند.

داوود در بازجويي‌ها در ادعايي گفت: آن روز وقتي آگهي فروش و تعويض گوشي شاكي را در سايت ديوار ديدم با او تماس گرفتم و براي تعويض گوشي‌ام قرار ملاقات گذاشتم. ساعت 21 بود كه همراه دوستم و برادرم سر قرار رفتم. من و برادرم از خودرو پياده شديم و به سراغ شاكي رفتيم و بعد از كمي حرف زدن قرار شد گوشي‌هايمان را با هم عوض كنيم كه شاكي بعد از ديدن گوشي‌ام گفت منصرف شده است. همين موضوع باعث شد ما با هم درگير شويم كه در جريان درگيري گوشي گرانقيمت او گم شد. پس از اين متهمان براي تحقيقات بيشتر و بررسي سوابقشان به دستور قاضي علي وسيله ايرد موسي در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار