کد خبر: 817849
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۵
يک تحليلگر مسائل سياسي:
يک تحليلگر مسائل سياسي با تأکيد بر اينکه تغييرات در کابينه جنبه کارآمدي ندارد، گفت: پروژه دولت انتخاباتي است و قرار است در بازي برد - برد ظرفيت اين وزارتخانه‌ها براي انتخابات 96 به حاميان روحاني داده شود.
رضا سراج در گفت‌وگو با فارس با بيان اينکه قريب 39 ماه از عمر دولت روحاني مي‌گذرد و ما اکنون شاهد تغييراتي با مضمون تغيير کابينه هستيم، اظهار داشت: اگر نگاهي به کارنامه دولت داشته باشيم، مي‌شود گفت که ايشان نه ‌تنها چيزي براي ارائه ندارد، بلکه در ارزيابي‌هاي مردم نيز رضايت قابل‌ قبولي را نتوانسته است کسب کند.

 وي افزود: دليل اين بي‌کارنامه بودن اين است که ايشان بيش از 150 وعده اقتصادي همچون حل مشکلات در 100 روز و سرشار کردن مردم از درآمد را داده بودند، ولي هيچ‌کدام عملي نشد.  سراج ادامه داد: آنچه در عمل اتفاق افتاد رکودي عميق در شش حوزه و تنگ‌تر شدن سفره معيشت مردم بود. تحليلگر مسائل سياسي بابيان اينکه انتظار از دولت ترميم مشکلات اقتصادي حداقل پس از شکل‌گيري مجلس جديد بود، تصريح کرد: اين انتظار محقق نشد تا اينکه زنگ استعفاهاي زنجيره‌اي به صدا درآمد و دو وزير و احتمالاً سه وزير عزل شدند.

وي خاطرنشان کرد: با اين تفاسير اين تغييرات جنبه کارآمدي ندارد که اگر داشت، بايد در وزارت‌هايي ترميم صورت مي‌گرفت که ارتباط مستقيم با معيشت و رونق اقتصادي داشته باشد.  سراج با بيان اينکه تغييرات دقيقاً در حوزه‌هايي است که ظرفيت‌هاي انتخاباتي و شبکه‌سازي دارند، اظهار داشت: هدف و پروژه انتخاباتي است و در اين پروژه بناست در يک بازي برد ـ برد ظرفيت اين مجموعه‌ها به حاميان روحاني داده شود تا بتوانند در جهت حمايت از دولت در انتخابات 96 فعاليت کنند.

سراج با تأکيد بر اينکه افزايش تعامل با جريان اصلاحات از اهداف ديگر دولت از انجام اين تغييرات است، تصريح کرد: مي‌خواهند به جامعه اين تصوير را القا کنند که در راستاي کارآمدي، ترميم کابينه را در دستورکار قرار داده‌ايم، ولي جامعه بايد اين را بداند که اين تغييرات منجر به کارآمدي نخواهد شد.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار