کد خبر: 810716
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۸
انتقاد آيت‌الله جنتي از بي‌عملي مسئولان در برخورد با متخلفان
بايد به صورت شفاف متهمان و متخلفان حقوق‌هاي نجومي را به ملت معرفي کنند.
به گزارش فارس، آيت‌الله احمد جنتي، امام جمعه موقت تهران در خطبه‌هاي عبادي- سياسي اين هفته نماز جمعه تهران، اظهار داشت: فاجعه منا قلب همه را خونين کرده و يک سال از اين فاجعه مي‌گذرد. 7 هزار نفر را در زمين امن الهي کشتند. اين تعجب است، دنيا به کجا مي‌رود. حرم امن الهي که حيوانات هم بايد در آنجا امنيت داشته باشند آنگاه زائران خانه خدا را در حالت احرام و با لب تشنه مي‌کشند و بعد آنهايي هم که نيمه جان هستند را با کانتينر مي‌برند و ذره‌اي آب هم به آنها نمي‌دهند و در همان حالت از دنيا مي‌روند.

امام جمعه موقت تهران در بخش ديگري از خطبه خود با اشاره به دريافت حقوق‌هاي نجومي از سوي برخي مديران خاطرنشان کرد: در جمهوري اسلامي که رهبري امام بزرگوار و مقام معظم رهبري را دارد چگونه چنين اتفاقي بايد بيفتد و اين گونه پول‌هاي بيت‌المال را حراج کرده و به جيب بزنند. با اسم يا بدون اسم و رسم اين پول‌ها را به جيب مي‌زنند ولي چرا کسي نظارت نمي‌کند. مجلس کجاست؟ نظارت مجلس کجاست؟ جنتي همچنين يادآور شد: ما در درجه اول مي‌خواهيم که متهمان حقوق‌هاي نجومي به مردم معرفي شوند. اين يک خواسته ملي و سخن ملت است، چرا که اين مال مربوط به مملکت است و يک مطالبه جدي است که متهمان بايد شناخته شوند، مقدار اتهامات آنها نيز بايد معلوم شود و اطلاع‌رساني شفاف بايد به مردم صورت گيرد. عدالت بايد به صورت قاطع اجرا و با خوي اشرافي‌گري بايد مقابله شود. وي ادامه داد: من نمي‌خواهم راجع به مقاماتي که متخلفان زير نظر اين افراد کار مي‌کردند سخن بگويم که چرا اينها نشستند و نگاه کردند. سؤال اينجاست آيا اينها بي‌خبر بودند يا با خبر و راضي؟ خوي اشرافي‌گري اگر بر متخلفان حاکم است بر اين مقاماتي که ساکت بودند هم حاکم است. اين گونه موارد موجب سلب اعتماد مردم مي‌شود. اگر دولت بخواهد اعتماد مردم را داشته باشد (که بايد داشته باشد) بايد اين موجبات سلب اعتماد مردم را از بين ببرد.
جنتي با اشاره به نقش سه قوه در پيگيري و رسيدگي به حقوق‌هاي نجومي گفت: سه قوه نيز در رسيدگي و برخورد با متخلفان وظيفه دارند و هرسه بايد به اين قضيه رسيدگي کنند. رسانه‌ها نيز تاکنون خوب عمل کردند. خدا خيرشان بدهد. از اين به بعد نيز قضيه را بايد براي آينده هم پيگيري کنند. اينها مکرر وعده دادند که با متخلفان برخورد مي‌شود ولي عمل نشد. نهايتاً با 13 يا 14 نفر برخورد شد، اما اين همه سروصدا که مربوط به اين تعداد نبود. با ساير متخلفين نيز بايد برخورد شود و اين پيگيري بايد مستمر باشد. فرق اينها با بقيه چيست؟ وي همچنين يادآور شد: در برخي جاها جهش عجيبي پيدا شد مانند صندوق توسعه. موضوع صندوق توسعه بسيار عجيب است. در دو سه سال اخير اين صندوق يک جهش عجيبي براي بالا کشيدن اموال بيت‌المال پيدا کرده و گاهي هم برداشت 57 ميليون دارند. اينها واقعاً مصيبت است که بر مردم وارد مي‌شود.

برخي متهمان در هيئت‌هاي مديره چند شرکت دخالت دارند. برخي از اعضاي اين هيئت‌مديره در 23 هيئت مديره ديگر هم عضو هستند و بعد هم کار خود را دارند. اين آقا چگونه مي‌خواهد به اينها برسد. اينها مسائلي است که بايد پيگيري شود. از دستگاه‌هايي که زيان‌ده بوده و ورشکست شده پاداش به اينها دادند. البته موارد ديگري هم از قبيل املاک هست که آنها هم بايد پيگيري شود.
   
با چه جرئتي سند محرمانه FATF را امضا کرديد؟
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: درباره توافق ضد پولشويي FATF بايد بگويم که يک مسئله عجيب و غريب است که نمي‌دانم با چه جرئتي محرمانه يک سند را امضا کردند به نام FATF. اينها اين قرارداد را امضا کردند. نزد بنده اين سند را آورده‌اند و کامل آن را ديده‌ام و ترجمه انگليسي آن را هم دارم. آنها مي‌خواهند به نام مبارزه با پولشويي اطلاعات مالي و بانکي ما را به دشمن بدهند، مي‌خواهند خودمان، خودمان را تحريم کنيم. اين يک تحريم خودي است. وي بر همين اساس افزود: اين قرارداد يعني افراد و نهادهايي را که دشمن آنها را نمي‌پسندد و مي‌خواهد براندازد، تحريم کنيم. دشمن مي‌خواهد سپاه و نهادهاي انقلابي را تحريم کند. کساني که خون و جان دادند و اين نظام را در هشت سال حفظ کردند تحريم کند. آنهايي که سينه سپر کردند و کار مي‌کنند و جلوي دشمن مي‌ايستند را مي‌خواهند تحريم کنند. مي‌خواهند اينها را تحريم مالي کنيد. خطيب جمعه تهران تصريح کرد: قرارگاه خاتم با اين همه خدمات (که اکثريت نمي‌دانند) را مي‌خواهند تحريم کنند. شما چه جرئتي داريد که چنين کاري مي‌کنيد؟ مجلس مي‌خواهد چه کار کند؟ مجلس نبايد در اين قضيه ساکت باشد. مجلس حق نظارتي دارد و بايد نظارتش را اعمال کند. اين قرارداد مسئله بسيار پيچيده و مهمي است که اگر اتفاق بيفتد ما بايد فاتحه بسياري از چيزها را بخوانيم و در برابر دشمن تسليم شويم. براي اينکه امريکا راضي شود آنها تحريم‌مان مي‌کنند، خودمان هم خودمان را تحريم مي‌کنيم تا احسنت و آفرين به ما بگويند. جنتي در خاتمه تأکيد کرد: اجمالاً 78 فرد و نهاد با اين موافقتنامه (FATF) تحريم مي‌شوند. اينها در حقيقت يک مصيبت است که البته نمي‌توانند اين کار را بکنند و جلوي اين کار گرفته مي‌شود و به خواست خداوند امضاي خود را پس مي‌گيرند. محرمانه مي‌روند امضا مي‌کنند. به چه جرئتي شما مي‌رويد برخلاف مصالح ملت محرمانه سندي را امضا مي‌کنيد؟ در هر صورت جلوي اين امر گرفته مي‌شود ولي بايد درسي براي اينها مي‌شود که خدا و انقلاب و نظارت مردم را در نظر بگيرند و بعد هر کاري که مي‌خواهند بکنند. 
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار